דרוש מידע הרמקול ההכי מומלץ לבית

יהודי חם

משתמש מקצוען
יש למישהו נסיון / חוות דעת על המקרנים האלו?
500 ש"ח JBL / סמסונג 700 ש"ח
  • איכות צליל
  • חוויה הקפית
  • קליטת הבלוטוס

אולטימטיבי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
JBL איכותי.....
מניסיון..... [גם של המקרן הנ"ל... לא שלי... לקרובים שלי...שווה כל שקל]

גיטרה וכינור

משתמש פעיל
אני רוצה משהו לבית מדף או תלוי שיהיה שמע איכותי ונעים לאוזן את הJBL של 800 ש"ח לא אהבתי בכלל השמע שלו לא מספיק איכותי אני רוצה שיהיה סאונד יפה נעים וברו ששומעים כל צליל טוב ואיכותי כו"כ חשוב שיהיה בסים טובים אני מעונין לשלם עד 2000 ש"ח
תודה רבה

mmt3

משתמש פעיל
audioangine a5+ רמקולים סטריאו מדפיים,
סאונד מדהים, מדויק, מפורט, בס מצוין (יש גם סאב תואם לא יקר יחסית, למרות שלדעתי אין צורך...אבל זה תלוי גם באקוסטיקה ובמיקום), תענוג לאוזן, הסאונד 'גדול' ואוורירי, קשה להאמין שיוצא מרמקולים קומפקטיים...
בנוסף הוא נראה טוב וכולל בלוטוס איכותי,
אפשר לשמוע אותו אצל היבואן בת"א,

mmt3

משתמש פעיל
יש גם רמקולים של q acoustic שנחשבים מעולים ועם vfm גבוה (תמורה למחיר),
אבל לא מכיר מנסיון אישי,

חיים מוטי

משתמש צעיר
צילום מקצועי
יש את המקרן קול של BLAUPUNKT ממש מומלץ ויש לזה גם חיבורים לאנוקיי וכו' .
לאלו שרוצים ממש להשקיע מומלץ מקרן קול של BOSS הבעיה שלהם יש רק חיבור בלוטוס שזה קצת מגביל.
BLUPU.jpg

mmt3

משתמש פעיל
יש רמקול של חברת מורל, לא זוכר כרגע את הדגם,
הרעיון שלו שהוא מעוצב באופן התואם למדפים ורהיטים (בדגש על איקאה)
ויש לו סאונד מצוין,
העלות שלו בסביבות 1000 ש"ח, 2 כאלה יכולים להניב תוצאה מעולה בכל אספקט!
אם מעניין אני יכול לחפש קישור.

מניסיון שלי על עשרות רמקולים ,אז ,ברמקולים ניידים - רק JBL הכי טוב ,היה לי כמה חברות שהחיבור של האוקס בהמשך התקלקל ,והיה לי גם חברה אחת שלא שרדה כמה חודשים ,ואחד שנכבה כולל אחרי מטען סופר עוצמתי = אחרי חצי שעה ,היה נכבה ונגמר הסוללה ,וה-JBL ,= הנייד ,נפל לי ,לפני כמה שנים לניאגרה (לתוך מים !) ,ועד היום ממשיך כל יום לעבוד ,כי זה נגד מים ,וזה שרד אין סוף פיצוצים ונפילות ,והשמע שלו מאוד איכותי ,והוא מחזיק לאורך זמן גדול ,והכי כדאי להשקיע עליו !

ו
במקרנים ,היה לי כמה חברות ,אחד נשרף הבטריה ,אחד הפסיק לעבוד ,אחרי כמה פעמים ,וה-JBL ,שורד עד עכשיו !

אבל לעומת רמקולים של אירועים ,היה לי טעות שקניתי JBL ,כי אין ברמקולים של אירועים ,של - JBL ,אין בס !!!!! ,והתבאסתי מאוד אחרי ששילמתי על 2 רמקולים כאלו ,כי אח''כ נאלצתי מלבד ה-8,000 ש''ח שהוצאתי על הרמקולים ,הייתי ,צריך גם לקנות בס ענק נפרד של אירועים ,שעלה לי עוד 7,000 ש''ח ! ,כדי שיהיה גם בס ... ,ולכן ממולץ לבעלי תזמורת ,לקחת ,את מה שרוב הציבור לוקח = KDP (אר,סי,אף.) ,- הרבה מהבעלי אירועים שלוקחים את זה ,אפי' לא מביאים מערכת בס ! ,כי יש שם מערכת בס מובנית ,וזה גם מהרמקולים ,ששוקלים הכי פחות ,וזה הכי פופולרי היום בכל האירועים ,וכולם ,לוקחים ,את זה !

למי שיש מושג ,על חברה מומלצת למקרן פס ,עם סאב וופר , + 2 רמקולים נפרדים !!! - ששמים מאחורה ,גיליתי שלמי שחובב מוזיקה ,הכי כדאי ומשתלם ,להשקיע על זה , - כי פשוט שמים את המקרן ממול הפנים ,ואת 2 הרמקולים הנפרדים שמים ,מאחורי האוזן ,ואז ממש מתענגים ,מכל שניה ,מהמוזיקה , = המוזיקה עולה לתקרה ,ואח''כ מתמזגת בכל הבית !!! ,ולא לחינם ,זה נועד ל''טמבליזיה'' ,ולא לחינם ,כל החילונים ,קונים את זה , = כי הם מרגישים פשוט בקולנוע ,כאילו שומעים בסרט ,את האופנועים מאחורה ...
(אפשר גם JBL ,אבל לא כתבתי את זה כי ב''זאפ'' ,כשעשיתי בדיקה רק על JBL, ראיתי שהיה לאנשים תלונות ,על חלק מהמקרנים של JBL - אולי גם חברות אחרות לא בטוח מומלצות ...)

תודה רבה ,אשמח לחוות דעת !!!

mmt3

משתמש פעיל
למי שיש מושג ,על חברה מומלצת למקרן פס ,עם סאב וופר , + 2 רמקולים נפרדים !!! - ששמים מאחורה ,גיליתי שלמי שחובב מוזיקה ,הכי כדאי ומשתלם ,להשקיע על זה , - כי פשוט שמים את המקרן ממול הפנים ,ואת 2 הרמקולים הנפרדים שמים ,מאחורי האוזן ,ואז ממש מתענגים ,מכל שניה ,מהמוזיקה , = המוזיקה עולה לתקרה ,ואח''כ מתמזגת בכל הבית !!! ,ולא לחינם ,זה נועד ל''טמבליזיה'' ,ולא לחינם ,כל החילונים ,קונים את זה , = כי הם מרגישים פשוט בקולנוע ,כאילו שומעים בסרט ,את האופנועים מאחורה ...
(אפשר גם JBL ,אבל לא כתבתי את זה כי ב''זאפ'' ,כשעשיתי בדיקה רק על JBL, ראיתי שהיה לאנשים תלונות ,על חלק מהמקרנים של JBL - אולי גם חברות אחרות לא בטוח מומלצות ...)

תודה רבה ,אשמח לחוות דעת !!!
קח בחשבון שיש הבדל בין צפיה לסרטים בכזאת מערכת לבין האזנה למוזיקה, בצפיה יש פורמטים שמדמים באמת מימד גובה וכו' ונותנים חוויה חושית, באודיו כמעט אין את זה,
עדיין נחמד להאזין כך, אבל אין חוויה היקפית אמיתית.

mmt3

משתמש פעיל

אם פי 3

משתמש מקצוען
עקבתי אחרי כמה מקרני קול
ימהה JBL וקרייטיב
זה איכותי אבל לא משתוה לרמקולים נורמלים
הרבה מהשכלולים שיש במקרני קול מיועדים לשמע קולי של שידורי טלווזיה או סרטים ולא ממוקד דוקא לשמע מוזיקה [זה מופיע גם בפרסומים]
מה שפעמים רבות סותר אחד את השני.
עוקב...

יכול לתת כמה כיוונים של רמקולים טובים (מוגברים/אקטיביים)
בתקציב יחסית סביר(לא זול...)
אלו רמקולים שמניחים במרחק מסוים אחד מהשני וכשיושבים מולם נוצרת 'במת סאונד'
היינו חוויה המדמה כאילו התזמורת מנגנת מולך,
ככל שהרמקול טוב יותר, כך החוויה תהיה עוצמתית יותר ותתקבל תחושה ריאלית של מוזיקה,
בנוסף ככל שהוא טוב יותר כך הוא מפורט יותר ומדויק יותר וכו', כמובן זה תלוי גם באיכות הקבצים ועוד,
1. +audioangine a5
באופן כללי הרמקולים של אודיואנג'ין טובים למחירם בהחלט (מתחיל באיזור ה900 ש"ח ) זה לדעתי הדגם הטוב ביותר שלהם ( למרות שהוא לא היקר ביותר),
2.tringle borea bt גם בסדרה הזאת יש כמה דגמים, אני מכיר את ה3 הוא מעולה ממש,
3.רמקולים של q acoustics מצונים למחירם ונותנים vfm (ערך של תמורה למחיר) גבוה,
יש עוד המון, אלה במקרה עברו לי בראש...
מה אתם אומרים על רמקולים של LOGITECH?
אנחנו מחפשים לקנות רמקולים איכותיים עם שמע איכותי ומקצועי יחסית לבית
לא משהו של עשרות אלפים.... מספיק של כמה מאות...
תודה מראש!

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
פיזרנו בבית כמה רמקולים של JBL FLIP 6 ומפעילים אותם בווליום אחיד ונמוך בכל הבית. הרגשה של בית מלון.

כדאי להוסיף JBL CHARGE 5 ? הסאונד שלו יותר טוב משמעותי?

mmt3

משתמש פעיל
מה אתם אומרים על רמקולים של LOGITECH?
אנחנו מחפשים לקנות רמקולים איכותיים עם שמע איכותי ומקצועי יחסית לבית
לא משהו של עשרות אלפים.... מספיק של כמה מאות...
תודה מראש!
לוג'יטק חביבים, לא יותר,
אם רוצים משהו איכותי זה לא זה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה