להזכירך, ביתר עילית היא ריכוז חסידי.ככה זה גם בכל הריכוזים החסידיים.
להזכירך, ביתר עילית היא ריכוז חסידי.ככה זה גם בכל הריכוזים החסידיים.
רק תסבירו לי מי משחק בנתוני משרד הבריאות
בני ברק כבר 4 ימים עושה בדיקות סקר לסמינרים ולכל מיני תושבים
רוב התשובות מגיעות שליליות
אבל במשרד הבריאות המספרים רק עולים
בתחילת שבוע בני ברק הייתה 69 חולים על כל 10,000
היום היא ב83
איך???
צפה בקובץ המצורף 724499
גם בסין שיחקו בנתונים לפי דעת הפקיד
אני מבינה שהם למדו מהשיטה.....
נכון בהחלט.איך אמר רוני גמזו באמצע הקיץ כאשר שמע על קבוצות שלא הולכים להיבדק, "אנחנו יודעים את כל האמת לפי כמות האנשים בבתי חולים ובחדרי המתים",
ולכן צריך להיות ברור לכל בר דעת שאם בקו הגמר של שרשרת ההדבקה - בבתי חולים ובנפטרים הרוב הם חילוניים אז ברור שגם בתחילת קו שרשרת ההדבקה יש לחילונים יותר מהחרדים, אלא מה, החילונים לא נבדקים אלא ממשיכים להדביק, ואצל החרדים רצים להיבדק או בשביל להינצל מחובת בידוד בפעמים הבאות או בשביל מלוניות,
אפשר קישור?נכון בהחלט.
ואכן מנתונים שפירסם משרד הבריאות לפני כמה ימים, על כמות הנפטרים בכל עיר, הוברר שהאיזורים החרדים מובילים בתמותה מקורונה.
יש את הגל הראשון, שבה המגזר החרדי כיכב בבתי החולים וספג הרבה נפטרים - עשרות נפטרים בבני ברק בחודשיים הראשונים של הקורונה, לעומת הגל השני שהמגזר החרדי פחות נוכח בבתי החולים ויש לו פחות נפטרים,נכון בהחלט.
ואכן מנתונים שפירסם משרד הבריאות לפני כמה ימים, על כמות הנפטרים בכל עיר, הוברר שהאיזורים החרדים מובילים בתמותה מקורונה.
כאשר בני ברק היא מקום ראשון בארץ מתמותה ביחס לגודל האוכלוסיה, ויש בה פי 3 יותר נפטרים מהממוצע הארצי.
החרדים רצים להיבדק או בשביל להינצל מחובת בידוד בפעמים הבאות או בשביל מלוניות,
אין למשפחה נגועה שיושבת בתוך הבית אופציה להדביק מישהו אחר, ואם אחד חלה וכולם איתו בבית וחלקם עם תסמינים אז מה יש להם לרוץ להידבק, קחו עשרה יום תעברו את זה לשלום ותצאו החוצה לשלום,או מתוך אחריות על חיי השני. לא חשבת על זה. הא?
ומה עם אלו שהיו בקרבתם?אין למשפחה נגועה שיושבת בתוך הבית אופציה להדביק מישהו אחר, ואם אחד חלה וכולם איתו בבית וחלקם עם תסמינים אז מה יש להם לרוץ להידבק, קחו עשרה יום תעברו את זה לשלום ותצאו החוצה לשלום,
יש לך נתונים על הגל השני בלבד שמהם אתה מסיק את מסקנותיך?יש את הגל הראשון, שבה המגזר החרדי כיכב בבתי החולים וספג הרבה נפטרים - עשרות נפטרים בבני ברק בחודשיים הראשונים של הקורונה, לעומת הגל השני שהמגזר החרדי פחות נוכח בבתי החולים ויש לו פחות נפטרים,
ממש ממש לא נכון!!!!זה שבתי החולים קורסים זה מה שהתקשורת ומשרד הבריאות אומרים לנו. מנהלי בתי החולים דווקא מדברים אחרת. (יש לי סרטון ממנהל המיון בלניאדו שמדבר על זה. לא הצלחתי להעלות את הסרטון.)
הסגר על החרדים צודק תראו מה קורה בכל השטיבלעך בערים החרדיות חפשו מסכות..........
מה זה משחק ילדים כאן?
גמזו ממונה מטעם המדינה לעצור את הטירוף מה לעשות שהחרדים בראש הרשימה של הנדבקים
אתה חרדי?אם הייתי גמזו הייתי מעמיד שוטר בכל בית כנסת והיה סדר רק סגר הרמטי יגמור את העניין
הוא חרדי שפויאתה חרדי?
זה שבתי החולים קורסים זה מה שהתקשורת ומשרד הבריאות אומרים לנו. מנהלי בתי החולים דווקא מדברים אחרת. (יש לי סרטון ממנהל המיון בלניאדו שמדבר על זה. לא הצלחתי להעלות את הסרטון.)
נכון בהחלט.
כאשר בני ברק היא מקום ראשון בארץ מתמותה ביחס לגודל האוכלוסיה, ויש בה פי 3 יותר נפטרים מהממוצע הארצי.
דעתו של מנהל המיון בלניאדו ידועה והוא ממש דעת יחיד כל מנהלי חלקות הקורונה חולקים עליו בתוקף
מי שקצת שומע יודע שזה מה שטוענים כמעט כל מנהלי מחלקות טיפוץ נמרץ וקורונה
אפשר להתעדכן על מצב בתי החולים כאן
ושניכם משתמשים חדשים.הוא חרדי שפוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: