דרוש מידע הרטבת יום ולילה בילדה בת 5.5, עזרה!!!!!

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
ילדות בגיל כזה לא שמות לב בפרט שלרוב אין כבר מכנסיים
חיתול זה דבר שרואים. גם אם לא מזהים את הצורה הנפוחה, אז מספיק שפעם אחת הקצה קצת יבלוט מעל המותן של החצאית, וכל הגן ידע ש-X תינוקת עם חיתול.

אדריכלית בפריחה

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
טיטול ואחרי חודשיים הגוף שלה צריך לקלוט את השיני וזה לקח זמן כל אחד אחרות
בגילנו רואים אבל ילדות קטנות בגיל חמש שש לא מזהות דבר כזה
דבר ראשון כבר החזרנו טיטול ואחרי חודשיים ניסינו שוב ואין שום שינוי
דבר שני, גם ילדות בנות 3 יכולות לראות טיטול אז ילדות בנות 5-6 וודאי יראו...

אדריכלית בפריחה

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
פשט כי ילדות בנות 3 עם מכנס אבל בנות 5ו6 כבר לא
ילדות בנות 3 בגן עירוני לא לובשות מכנסיים
ואני לא נכנסת לדיון הזה...
רק רוצה לדעת אם מישהו נתקל בכזה דבר ויש לו רעיון מה אפשר לעשות
(להחזיר טיטול זו לא אופציה מבחינתי)

אורחת 10

משתמש מקצוען
כירורג אמור לאבחן האם מדובר בחולשת שרירים או משהו אחר

אה אי

משתמש חדש
למה לא זה אפשרי בכל גיל עם צריך אז צריך .חייבים להבין את הילדה שמתמודדות הקשה שלה שזה קורה ולפי זה להחליט החלטות מה כן ומה לא

א ז

משתמש חדש
וואו
אולי זה קשה וקשוח, אבל יש אפשרות להרגיל אותה ללכת לשירותים עם אמא כל פעם? לפחות עד שהיא תפסיק להרטיב בכל מקום שלא מכירה את השרותים? אולי ככה תלך רגועה יותר?
אולי תכתבתי איזה סיפור על הנושא ותספרי לו אותו כמה פעמים בהתלהבות, לפעמים זה ממש משפיע

(סגנון כזה- ממציאה מה שעולה בדעתי:
יעלי החמודה והגדולה לא אהבה ללכת לשירותים... למה היא לא אהבה? כל פעם היא לא אהבה בגלל משהו אחר. בגן היא לא אהבה ללכת כי היה בשרותים ריח של חומר ניקיון חזק, ובבית היא לא אהבה ללכת כי האסלה גבוהה וקשה לה לעלות עליה... בבית של סבתא היא פחדה שמישהו אחר ייכנס, ובשרותים של הסופר היה זבוב מת בפינה...
יום אחד אמא אמרה ליעלי, בואי נלך ביחד לשרותים ונראה כמה זה כיף. בשרותים אמא הראתה ליעלי הרבה דברים טובים: היתה מראה על הקיר, ויעלי יכלה לעשות פרצופים... היו צעצועים באמבטיה, ויעלי יכלה לתכנן איך היא תשחק איתם בזמן של המקלחת, על הדלת היו מתלים ואפשר היה לספור את המגבות אחת אחת, והיה מתקן חמוד של טישו... והכי כיף היה לשטוף את הידיים עם סבון בצבע כחול!
יעלי היתה כל כך עסוקה בלראות את כל הדברים הטובים שהיא שכחה שהיא לא אוהבת כל כך את השרותים, והיא הלכה בשמחה רבה כמו ילדה גדולה. ומאז אותו יום בכל פעם שיעלי הולכת לשרותים היא בודקת אם יש דברים טובים חדשים, והיא הולכת בשמחה ובלי שאמא צריכה להזכיר לה, וכל כך טוב לה להתנהג כמו גדולה. וטוב לה שאמא כל כך שמחה")
אולי זה לא סיפור טוב כי בהתחלה אמרתי כמה חסרונות על שרותים ולא כדאי להוסיף לה רעיונות, אבל מקווה שהבנת את הרעיון. על הבנות שלי סיפורים משפיעים בצורה נפלאה ב"ה... מקווה שיצליח גם לעזור לה בעניין הזה

בהצלחה רבה!!!!!
באמת קשה ב"ה היא לא בת יחידה ויש לה עוד 4 אחים ואחיות בלע"ה ועם התינוק על היד באמצע הבלגן של אחה"צ כשהאח באמצע לטפס על שולחן וכו'... לרוץ אתה כל פעם קצת מורכב אבל ננסה אולי זה חלק מהצער גידול בנים (בנות) שלי
אבל הסיפור באמת רעיון והכתיבה היצירתית שלך מדהימה, מעריכה את ההשקעה

א ז

משתמש חדש
לא בהכרח אפשרי, הבת שלי למשל שבלילה אני מציעה לה טיטול, לא מסכימה בשום אופן, למרות שגם בעייני טיטול בלילה בגיל 5 עוד לא נורא ממש, אם ככה בלילה - ביום לילדה גדולה שהולכת לגן זה בטח לא הגיוני
אני מלבישה לבת שלי בלילה תחתוני גמילה (קונה את זה בשערי רווחה בירושלים) שזה לא ממש טיטול וככה היא מסכימה ללבוש את זה

שוקולד עילית

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
שמעתי מהענין הזה ולאחרונה כל פעם שהיא מרטיבה אני אומרת לה תקחי בגדים מהארון ולכי להחליף בנתיים לא עזר הלוואי שיעזור בהמשך
ממה שנראה לי היא לא נהנית מכל הסיפור, למשל בשמחת תורה האחרון היינו בבית כנסת בעזרת נשים והיא הרטיבה שם והיות שהיא לא עמדה לידי אלא בחלון כדי לראות את הגברים לא שמתי לב ופתאום אני שומעת איזה אישה צועקת לידה 'אוי מה זה הריח הזה' (אני מלמדת עליה זכות שזה בא לה ספונטני בלי מחשבה לפגוע או משהו) ואז אני רואה את הבת שלי מסמיקה וקופצת מהחלון אלי ומאז עד סוף ההקפות היא לא הסכימה בשום אופן ללכת לחלון שוב, דוגמא אחת מיני רבות בחיי היום יום שהיא עוברת,
אני כבר אסתדר עם הבושות שיהיה כפרת עוונות אבל היא לפעמים אני נקרעת מרחמים עליה...
מקווה שבסוף ה' ירחם עלינו ונמצא פתרון
בלת"ק
יכול להעיד על בעית קשב וריכוז,

אה אי

משתמש חדש
אמא יקרה יש לי נקודה חשובה שלא שימים לב לזה הילדים שלנו לא תמיד מקבלים את האהבה בזמן הנחץ להם .ואנחנו כאמהות רוצות באמת לתת להם אהבה ולא תמיד מתפשר לנו .והילדה בתת מודע מפתחות את הבעיה כדי שאמא תתן לה אהבה אז מרטיבה או מלכלכות הכל בסדר אמא רק תחתלי אותי חודש חודשיים אני רוצה את אמא של פעם זה מה קורה בראש של המתוקה והמתוק שלנו .אז כדי לתת להם את זה. זה הצורך האמיתי פנימי

45244

משתמש רשום
הבת שלי בת 5.5 מרטיבה כמעט כל יום ביום וכל יום בלילה
כל הילדים אצלי הרטיבו בלילה אבל אני יודעת שבהמשך זה עובר אבל היא מרטיבה גם ביום וכמעט כל יום
אני כבר משתגעת וגם היא מסכנה ומתביישת מאד
עשינו טיפול רגשי, בדיקות שתן, אורולוג, וכו' וכו' ועדיין שום דבר לא השתנה
משוועת לעצות ומידע מבעלי הנסיון אני כבר מיואשת
בבקשה בבקשה בבקשה קחו את המזוזות לבדיקה דחופה אצל הרב משה כהן בירושלים. 0504100002

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
תתחילי מרופא ילדים בשביל בדיקות בסיסיות.
תבקשי הפניה למרפאת הרטבה (שמטפלת גם באנקופרזיס)

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
אמא יקרה יש לי נקודה חשובה שלא שימים לב לזה הילדים שלנו לא תמיד מקבלים את האהבה בזמן הנחץ להם .ואנחנו כאמהות רוצות באמת לתת להם אהבה ולא תמיד מתפשר לנו .והילדה בתת מודע מפתחות את הבעיה כדי שאמא תתן לה אהבה אז מרטיבה או מלכלכות הכל בסדר אמא רק תחתלי אותי חודש חודשיים אני רוצה את אמא של פעם זה מה קורה בראש של המתוקה והמתוק שלנו .אז כדי לתת להם את זה. זה הצורך האמיתי פנימי
זה פתרון לא תואם גיל.
מעולם לא שמעתי על איש מקצוע שמציע להחזיר חיתול בגיל הזה ובשלב כל כך מאוחר של הגמילה.
ילד לא רוצה ללכלך את עצמו ולעשות צרכים בבגדים, וחיתול בכלל זה. זו לא תחושה נעימה והיא לא נותנת לילד סיפוק.
יש ילדים שהרטבה מופיעה אצלם בגלל צרכים רגשיים, ומתן תשומת לב נוספת הוא בהחלט רעיון טוב, אבל לא בצורה של חיתול.

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
כשילד מתנהג בצורה תינוקית כדי לקבל תשומת לב, מה שהוא צריך זה ביטחון שאוהבים אותו ועוטפים אותו בכל גיל.
להחזיר אותו להיות קטן לא באמת מספק את הצורך הזה, להיפך, זה אולי נותן לו תשומת לב בטווח הקצר אבל בטווח הארוך רק מחזק את חוסר הביטחון, ואת התחושה שגדולים לא מקבלים תשומת לב.
להחזיר חיתול לילד בגיל שבו הוא יודע היטב שאף ילד בגילו לא הולך עם חיתול, ואחרי תקופה ארוכה שהוא היה בלי, זה ממש להחזיר אותו להיות קטן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה