יש לזה אפליקציה שאפשר להחליף את הטקסט לעברית עם F10הרגע הזה שאת כותבת בשיא המרץ במחשב, וכשאת מרימה את הראש את רואה שהכל באנגלית....
???? ?? ???? - ????? ?????, ????? ?'?????
freeware.co.il
יש לזה אפליקציה שאפשר להחליף את הטקסט לעברית עם F10הרגע הזה שאת כותבת בשיא המרץ במחשב, וכשאת מרימה את הראש את רואה שהכל באנגלית....
כל יום מחדש.... בולהרגע הזה שאתה רואה שהשעה מתאחרת ....
וזה אחרי שכל יום אתה מבטיח לעצמך שהיום אתה יושן מוקדם
היום זה כבר לא יקרה...
או יותר גרועהרגע הזה שאת נכנסת לשמחה עם בגד חדש שפירגנת לעצמך ומגלה את אחיינית של הכלה שקטנה ממך בעשור או יותר עם אותו הבגד...
ואתה השליח ציבור. מעשה שהיה!הרגע הזה שאתה רץ לשטיבל דקה לפני השקיעה לתפוס מנחה, וכשאתה נעמד שמו"ע אתה נזכר שכבר התפללת....
הרגע הזה שאתה מעמיד את הילד ליד המתג בשבת כדי שידליק לך את האור
ובמקום זה הוא מכבה את המתג ליד.
זה אסור ונובע מטעות שהשתרשה אצל ההמוןלא זוכר עוד אשכול כזה, שעקבתי באדיקות ולא התחרטתי...
במחילה, לא ראוי לכתוב דבר כזה.
גם אם הוא לא חייב בחינוך - זה מה שאנחנו רוצים? לראות את הילד מדליק אור בשבת רח"ל?
ערוך ואערוך
זה לא בזבוז על הודעה?הרגע הזה, שאני כבר יכול לכתוב שוב עוד הודעה...... [מתוך ה 2 שנותרו לי לשעה הקרובה], אוףףףףףף!!!
לא ולא, בכל מקרה אני הולך לישון עכשיו.... [אם היה אפשר להשים בפרוג הודעות על "שעון מעורר", הייתי מכין 3 הודעות לכל שעה עגולה במשך הלילה.... הלוואיי].זה לא בזבוז על הודעה?
לאחר שבוע מעת הרישום לאתר, ועד שיעבור חודש, הנכם בתקופת הטירונות. שבה תוכלו להגיב עד שלוש הודעות בשעה, ולפתוח נושא אחד ביממה, בפורומים הפתוחים. לצורך הסתגלות לאופי וכללי האתר.לא ולא, בכל מקרה אני הולך לישון עכשיו.... [אם היה אפשר להשים בפרוג הודעות על "שעון מעורר", הייתי מכין 3 הודעות לכל שעה עגולה במשך הלילה.... הלוואיי].
ועכשיו ברצינות: מישהו יודע לומר לי עד מתי ההגבלה המשגעת הזו של כתיבת 3 הודעות בשעה?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: