אתה לא הולך לישון ברגע הזההרגע הזה ....
אני הולך לישון!!!!
אלא ברגע הבא(אתה עייף בטח לא תבין עכשיו
אולי מחר)
אתה לא הולך לישון ברגע הזההרגע הזה ....
אני הולך לישון!!!!
למה אני הולך רוצה לראות איך אני זז?/ בתנועה?אתה לא הולך לישון ברגע הזה
אלא ברגע הבא(אתה עייף בטח לא תבין עכשיו
אולי מחר)
הרגע הזה שאתה מחכה שיעשו מטעמים מהניק שלך.... כמו שעושים ל @למאי נפקא מינה , ודומיו...@רמת אלחנני מה נפגעת הלוואי שאותי היו טוחנים ככה סוף סוף אתה מרגיש בן אנוש בפרוג ....ולא איזה בוט
הרגע הזה שאתה מגלההרגע הזה ....
אני הולך לישון!!!!
לא, לא נשבר. רק תלך כל היום עם חליפה משופשפת...הרגע הזה שאתה נופל ברחוב והדבר הראשון שאתה עושה זה לבדוק מי ראה ורק אחר אתה בודק אם נשבר משהו...
הרגע הזה שאתה מעמיד את הילד ליד המתג בשבת כדי שידליק לך את האור
ובמקום זה הוא מכבה את המתג ליד.
קרה אתמול אצלנו בביתהרגע הזה שאת משועממת בפגישה ארוכה וסופר חשובה בעבודה .ותוך כדי את מתקינה על המחשב אפליקציה של צבע אדום.
ואחרי שניה פתאום שומעים אזעקה מהמחשב שלך וכולם נבהלים בטירוף, ואת צריכה להתנצל שזה ממך
(לא ידעתי שבברירת מחדל זה משמיע קול על כל אזעקה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: