ב.ד.ה. הרב זאב אלעזר וולף זצ"ל מנהל סמינר וולף

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
יש עידכון?

-אפרת-

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
רפו"ש ובשורות טובות בקרוב!

רות פ

משתמש רשום
המצב קריטי, בבקשה תתפללו!!!!!!!!!
היו לפני שעה באמצע תוכנית גדולה בסמינר לאחד המחזורים, עצרו את התוכנית באמצע, בטלו את הלימודים מחר, המורות והתלמידות בוכות, המנהל הצדיק, האהוב על כולן והאוהב וחושב על כל אחת, יחיד בדור, רוצים וצריכים אותו איתנו!!!!!!!!!!!!
המצב יכול להתהפך, כוחה של תפילה הוא עצום!!
הייתי שם בתוכנית.....
ודווקא היא ממש לא התבטלה...
הלימודים מחר לא התבטלו חוץ מהשנתון שהיה לו תוכנית......מה שהיה אמור להיות בכל מקרה
המצב באמת לא פשוט
צריך הרבה תפילות!!!

משה שולמן

משתמש מקצוען

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
עצוב, עצוב.
אני חושבת שכל עולם התורה חייב לכבד אותו כבוד אחרון. לא רק הבנות והנשים שלמדו אצלו, אלא גם בעליהן וכו', כי הוא זכה להקים כזה מוסד מפואר וחשוב, שזכה להוציא מקרבו אלפי בוגרות יראות שמים, שהקימו בתים של תורה ויר"ש, בתים של צניעות וחסד, שהכל קיבלו ממנו, כפי החינוך הטהור שהוא חינך ומסר.
יהי זכרו ברוך.

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עצוב, עצוב.
אני חושבת שכל עולם התורה חייב לכבד אותו כבוד אחרון. לא רק הבנות והנשים שלמדו אצלו, אלא גם בעליהן וכו', כי הוא זכה להקים כזה מוסד מפואר וחשוב, שזכה להוציא מקרבו אלפי בוגרות יראות שמים, שהקימו בתים של תורה ויר"ש, בתים של צניעות וחסד, שהכל קיבלו ממנו, כפי החינוך הטהור שהוא חינך ומסר.
יהי זכרו ברוך.
דיוק: אבא שלו הקים.

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בדה
לא למדתי שם אבל מכירה היטב את הבת שלו יהודית- צדיקה כזאת שחייב להיות שהיה לה ממי ללמוד

11311

משתמש צעיר
קבלו עכשיו הודעה מהסמינר שהלוויה ב12.30
נשים מתכנסות ברחוב הרב הירש

עריכה
שמעתי עכשיו רמקול שאמר שהלוייה ב1

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה