חיים גולדהבר
משתמש פעיל
מחכים.....יש למישהו את השיעור "אשבועות'דיגע קאווע"?
מחכים.....יש למישהו את השיעור "אשבועות'דיגע קאווע"?
ב"תורה הני טיים" יש כבר שיעור לשבועות צריכים מישהו שירחם עלינו ויעלה לפה!!!מחכים.....
יש למישהו את השיעור "אשבועות'דיגע קאווע"?
איך מורידים משם?פתוח בנטפריTorahAnytime | Homepage
TorahAnytime.com | Over 100,000 Free Torah Video and Audio Lectures By 100s of Rabbis and Speakerswww.torahanytime.com
ב"האיך מורידים משם?
ולאן נעלמו המורידים הזריזים שבכל קאווע העלו מיד!
נסיתי עכשיו לחלק אותם ל2 ושוב הוא אומר שזה מדי גדולב"ה
הבעיה שהמערכת כאן לא נותן להעלות קובץ כזה גדול 16.5 מ"ב
ידוע למישהו אם יש איזה כתובת מייל שאפשר להירשם ולקבל תשיעורים שלו כל פעם שהוא מוסר?
איך?נא לפנות אלי בפרטי
שלח לי את הכתובת אימיילנא לפנות אלי בפרטי
אפשר להירשם בקו הטלפון לקבלת צינתוק וכשיש צינתוק נכנסים כאן לפרוג להוריד השיעור מהצדיקים שהעלו לפהידוע למישהו אם יש איזה כתובת מייל שאפשר להירשם ולקבל תשיעורים שלו כל פעם שהוא מוסר?
אני יודעת. אבל אני גם רוצה מייל. כי יותר נוח ליאפשר להירשם בקו הטלפון לקבלת צינתוק וכשיש צינתוק נכנסים כאן לפרוג להוריד השיעור מהצדיקים שהעלו לפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: