א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
תורה אני טיים.כן בתורה הני טיים
האות ה' מקבילה לH, לא לA.
תורה אני טיים.כן בתורה הני טיים
חסום בנטפרי עם אפשר להעלות לכאן.מה שאני מעלה זה וידאו.
יש פה מדריך שכתבתי לפני שנים, אולי יעזור:אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי וללמד אותי אייך מורידים שיעור צפייה של הרב מלאך
תודה רבה.
כמו"כ אם אפשר להוריד שיעור צפיה של פרשת וישלח
איזה אסון?דברי חיזוק אחר האסון הנורא של קדושי גרינוויל הי"ד כסלו תש"פ להורדה לצפייה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=5748335256626251664158464B3342347436653838673D3
להוסיף D בסוף הקישור.
פרסומון עזרת לי רבות הורדתי FairFox ומוריד בקלות את שיעורי הרב מלאך כולל צפיה אין מילים על העצה הטובה והכ"כ פשוטה.יש פה מדריך שכתבתי לפני שנים, אולי יעזור:
https://www.prog.co.il/threads/הורדת-קבצי-וידאו-שמע-ותמונות-מהאינטרנט-בקלות.177831/
האם יש את זה גם לצפייהשיעור זאת חנוכה ציריך תש"פ שמע
יש את זה גם בקול הלשון
יש בקול הלשון, ירחי כלה.האם יש את זה גם לצפייה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: