לא הבנתי למה כן נועד האשכול???שימו לב בבקשה,
האשכול הזה לא נועד לדיונים על הזמרים או איתם!!
ובהצעות נא לפנות אליהם בפרטי.
לא הבנתי למה כן נועד האשכול???שימו לב בבקשה,
האשכול הזה לא נועד לדיונים על הזמרים או איתם!!
ובהצעות נא לפנות אליהם בפרטי.
בשלב הזה רק לדיונים כללים - עניניים בנושא.לא הבנתי למה כן נועד האשכול???
מחקתי בגלל הבקשה לשמור על ענייניותציטוט מויקיפדיה:
זמר הוא בעל מקצוע המשתמש בקולו כדי ליצור מוזיקה.
*
מאוד עצוב שכיום הרבה זמרים בטוחים שהם אמורים להיות שחקנים ורקדנים.
החלק הבימתי הולך ותופס יותר מידי חלקים ב'מיהו זמר מוצלח', וכתוצאה מכך הם נהיו מרכז ההתעניינות ומוקד הנהירה באולמות השמחה, תחת לשרת ולשמח את בעלי האירוע.
דבר נוסף,
המוזיקה אכן גורמת להנעת הגוף באופן טבעי, אך בדר"כ צורה כזו תואמת אופי ומקום.
כנראה שחשבו על זה. זה עסק חוקיאם מתוכננות על ידי ההפקה הצבעות של הציבור בבית או באולם במהלך הערב הייתי מציע להם להביא חברה חיצונית ורצינית כדי שתהיה אחראית על זה! כמו שבהגרלה מביאים רואה חשבון! לטובתם, כדי שהכל יראה רציני ואנחנו בבית ניתן בהם אימון!!
מי אמר שזה חוקי או שזה צריך להיות חוקי???מאמין שחשבו על זה. זה עסק חוקי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>יש לי חלק אני יכולה לשלוח לך למייל
תשלחי את המייל שלך כי לעלות את זה לפה זה כבד מאוד
התוכנית האחרונה לשבת האחרונה פר' האזינוד"ר מרדכי סובול נפטר הבוקר בחו"ל אחרי שעבר שבוע שעבר אירוע מוחי, יהי זכרו ברוך.
מה נקרא אצלך "עניניים"? כי לדעתי, הדיונים פה היו יותר מידי עניניים...בשלב הזה רק לדיונים כללים - עניניים בנושא.
מועדים לשמחה לכולם!
אנחנו משפחה מורחבת שבאים ל: "קול הבא", הגמר בבניני האומה.
וכמה הזמינו יחד כרטיסים, ועוד מישהוא הזמין לעצמו, כלומר מטלפון אחר.
השאלה היא, אם במקום יוכלו לשבת יחד משפחות? או שאם לא הזמינו מאותו טלפון לא יוכולו לשבת יחד?
אם מישהוא יודע, אשמח לתשובה.
תודה רבה!
וחג שמח!
נחמן גולדברגאני לא מעודכנת....... מי תכלס עלה לגמר?
אני לא מאמין להם כבר, הם הבטיחו ייצוג 3 שנים + הפקת דיסק, זה לא קרה! כמה חודשים אחרי שמוטי רוטמן זכה - הודיעו על פרידת החבילה!
מה זה צריך להיות?
גם אם הסגנון שלו לא התאים לפדידה כ"כ, אבל מדובר על תוכנית שעשרות אלפים עקבו אחרי, ופשוט לא עמדו בהבטחה שלהם!!!
וחוץ מזה לא לשכוח שהיה איזה חצי שנה באמצע שאף אחד לא שמע עליהם ולא ידע אם הולך להיות גמר או לא.
אני לא מאמין להם כבר, הם הבטיחו ייצוג 3 שנים + הפקת דיסק, זה לא קרה! כמה חודשים אחרי שמוטי רוטמן זכה - הודיעו על פרידת החבילה!
מה זה צריך להיות?
גם אם הסגנון שלו לא התאים לפדידה כ"כ, אבל מדובר על תוכנית שעשרות אלפים עקבו אחרי, ופשוט לא עמדו בהבטחה שלהם!!!
וחוץ מזה לא לשכוח שהיה איזה חצי שנה באמצע שאף אחד לא שמע עליהם ולא ידע אם הולך להיות גמר או לא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: