אמרו שבמהלך כל תוכנית ה'חברותות' יהיו 8 זוגות של מתמודדיםרק אני ראיתי בפרק הזה 4 מתמודדים בלבד ולא 8 כפי שאמרו בפתיח לפרק?
מסכימה עם כל הנאמר,כמה דברים שחשבתי עליהם...
א. הועלו כאן הרבה טענות על כך שהכל מכור מראש, ויש אוזניות, ויש התערבות מצד ההפקה וכד'.
על זה אני רוצה להזכיר לכם שגם בשנות העשרים כשאנשים ראו מטוס פעם ראשונה הם ניסו להבין היכן ה"רמאות", אחד אמר זה מגנטים, שני אמר זה אשליה שלישי אמר זה מחובר עם חוט וכ"ו וכ"ו.
כך דרכם של מראות חדשים , את ההקשר אתם מבינים..
בסה"כ פדידה רוצה זמר טוב וגם הדרך שלו לבחור את הטוב ביותר היא רק ע"י סיעור כישרונות (יאי המצאתי מושג!) של השופטים. אילו הוא היה רוצה מישהו מסויים הוא יכול לקחת אותו ישר, כמו שהוא לקח את איציק דדיה, מה העניין לעשות תוכנית שלמה כדי לטשטש את זה?
ב. לגבי הטענות על חוסר הרצינות וכד' , רבוייתי: מדובר בתוכנית בידור! ב י ד ו ר כן! כמה גרוע שזה נשמע, (למי שעדיין לא הבין מדוע זה נכנס להגדרה שאין רוח חכמים נוחה הימיהם). וכדכם של תוכניות בידור מביאים אנשים מתאימים לכך, או גרוע מכך שמנסים להיות מתאימים והתוצאה זרה ומבחילה לציבור איכותי כמונו.
(אפילו הם מבינים את זה ולכן הם מרגישים צורך לאזן את זה עם דמות תורנית)
ג. לגבי רמת המקצועיות , לדעתי ומנסיוני, היא מפתיעה ברמה הגבוהה של הצילומים וההפקה בכלל וזה בזכות הידברות,
תציצו לרגע בעונה הקודמת, ותבינו.
חזק ביותר!!!בהכללה גסה, אתם קהל מעצבן וכפוי טובה.
מדגישה, בהכללה גסה. לא אומרת שכולם כולם פה.
אבל בגדול, כל מוצ"ש כולם בלחץ - מתי יעלו את הפרק הבא, מי יכול להעלות, מתי נטפרי יפתחו את הקישור... וחצי דקה אח"כ חוזרים להתעצבן על התוכנית, לשנוא אותה, להגיד שהכל שם דפוק ולא מקצועי ורמאות אחת גדולה.
רק נקודה למחשבה
גם איצי בריסתם אגב, בלי עדי רן התוכנית הזאת היתה משמימה...
הוא גם מדבר לעניין וגם מכניס המון צבע
צודק בכל מילה!!!אני לא מפסיק לשמוע את ממעמקים של מסווארי. שיר מיוחד של זמר מדהים. פשוט פספוס...
בלי לזלזל ביכולות של נחמן אבל שוואקי אחד כבר יש לנו. מתחשק לי שיעלו יותר זמרים עם קולות וסגנונות חדשים
הוא פרש????מי שיודע למה חננאל אוחנה פרש , שיעדכן. לדעתי הוא היה מספר 1
לדעתי הוא שר ביום אחד והראיון היה ביום אחר עם התשובה..עכשיו ראיתי את הפרק הזה וממש נהנתי!! בעיקר אהבתי את ההתחשבות במתמודדים שלא אמרו להם את התוצאות בפנים אלא בחדר אחר!!
מה שמוזר לי זה המכנסיים של איצלה.... בהתחלה חומות, בשיר עצמו החליף לכחולות ואח"כ החזיר את החומות? או שזה היה לא לפי הסדר הזה? מה הלך שם?
יכול להיות אבל לפי זה גם הראיון עם הרב שאמור להיות לפני השירה וגם הראיון עם סלומון שאמור להיות אחרי השירה היו ביום אחר..... כי בשניהם הוא לובש את אותם המכנסיים... שהם שונים מהמכנסיים של השיר עצמו!לדעתי הוא שר ביום אחד והראיון היה ביום אחר עם התשובה..
כבר ביקשנו מהם ביום שישי אבל עוד לא קבלנו תשובה אם יפתחו או לא,יש מצב לשלוח קישור לנטפרי כבר עכשיו, כדי שיפתחו את זה עוד היום?
כלומר של יוטיוב.שבוע טוב!
נשמח אם מישהו יוכל להעלות לינק מהשידור מתי שהשידור מתחיל,
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: