הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אני לא מבין מה הבעיה הרי פדידה מפיק את התוכנית והוא משלם עליה ולא אתה וזכותו לקחת מי שהוא רוצה ומי שהוא אוהב ולא שיבאו לו מישהו שיודע לשיר כמו טרקטור והוא יצטרך להפיק לו אירועים וכו
זה ממש לא נכון!! התוכנית אמורה להיות נייטרלית לגמרי, ולא חיפוש מועמדים פונטציאליים להופיע עבור פדידה!! זה עיוות של ההגיון ושל הצדק!! אם הוא היה מציג את זה כתוכנית של האומן הבא של פדידה זה היה בסדר, אבל אז השופטים היו אמורים להסביר למה הוא לא מתאים לפדידה ולא כמו כאן שהאומללים אפי' לא יודעים למה הם נפסלים והכל נראה להם נייטרלי (אני מדבר לפי שיטתך)

חנילוש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
זה ממש לא נכון!! התוכנית אמורה להיות נייטרלית לגמרי, ולא חיפוש מועמדים פונטציאליים להופיע עבור פדידה!! זה עיוות של ההגיון ושל הצדק!! אם הוא היה מציג את זה כתוכנית של האומן הבא של פדידה זה היה בסדר, אבל אז השופטים היו אמורים להסביר למה הוא לא מתאים לפדידה ולא כמו כאן שהאומללים אפי' לא יודעים למה הם נפסלים והכל נראה להם נייטרלי (אני מדבר לפי שיטתך)

התכנית לא אמורה להיות נייטרלית, הם לא הציגו אותה ככזאת.
הבעיה היחידה שם היא הבחורצ'יק הצעיר שפשוט לא מבין כלום! והשבוע הקודם אם פנחס כהן רק הוכיח את זה שוב. דדיה הוא זמר נחמד וחביב לא שופט.
אבל מותר במפורש לתכנית להיות אם אג'נדה..

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
התכנית לא אמורה להיות נייטרלית, הם לא הציגו אותה ככזאת.
הבעיה היחידה שם היא הבחורצ'יק הצעיר שפשוט לא מבין כלום! והשבוע הקודם אם פנחס כהן רק הוכיח את זה שוב. דדיה הוא זמר נחמד וחביב לא שופט.
אז שלא יציגו את זה בתור תוכנית שפיטה..

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
וחוצמזה לפי כל הנ''ל יש מצב שמה שהמאזינים בחרו ומי שנבחר השלישי זה לאו דווקא אותו דבר
ולא משקף כלום סה''כ פדידה בוחר מי יתחרה באלו שהוא רוצה לקדם
בבוא העת הוא יודע לעלות לגמר את מי שהוא מעוניין בו.....

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
התכנית לא אמורה להיות נייטרלית, הם לא הציגו אותה ככזאת..
זה ממש מוצג כתוכנית נייטרלית של מי שהכי ידע לשיר הוא ינצח. לפי דברייך זה לא קששור לכשרון של שירה אלא למי שמתאים לפדידה, זה נראה לך אג'נדה? אם זה היה מוצג בתור 'הזמר הבא של פדידה' לא היה לזה בכלל רייטינג!!
תהיו הגיוניים!!!

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
למה רק אני מרגישה שדדיה כזה גזעני????
אני לא מסכים, לדעתי זה נובע מבורות, הוא פשוט לא מכיר מספיק מוזיקה בגנון שונה, ואל תשכחו שכל פעם שיש סגנון מזרחי, טוקר ישר רץ אליו כי זה התחום שלו....

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני לא מסכים, לדעתי זה נובע מבורות, הוא פשוט לא מכיר מספיק מוזיקה בגנון שונה, ואל תשכחו שכל פעם שיש סגנון מזרחי, טוקר ישר רץ אליו כי זה התחום שלו....
תכל'ס צודק, איך שזה נראה לי זה נשמע כאילו זה אדם שכל חייו שומע רק מוזיקה מזרחית ואין לו כמעט מושג מה זה מוזיקה חסידית.

ובקשר למה שאמרו תכנית נטראלית או לא נטראלית פדידה או בלי יחס אליו... אני חושבת שיש חצי צדק בדבר, מצד אחד פדידה בטח אומר להם כל מיני דברים, דעות, מה הוא חושב על כמה אנשים שם אבל הוא נותן להם את הבחירה
ותודו שגם אתם לא הייתם רוצים לבחור זמר שאולי יש לו קול טוב ומרגש אבל הצבע קול שלו לא מידי מוצא חן בעיניכם ואם כך גם בעוד 'כמה אנשים בעולם' לי לדוג' יש אחד שכולם אולי התלהבו עליו אבל אני חושבת שיש לו צבע קול מוזר מאד מזכיר לי קצת כמו בת.

נערך לאחרונה ב:

חנילוש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
זה ממש מוצג כתוכנית נייטרלית של מי שהכי ידע לשיר הוא ינצח. לפי דברייך זה לא קששור לכשרון של שירה אלא למי שמתאים לפדידה, זה נראה לך אג'נדה? אם זה היה מוצג בתור 'הזמר הבא של פדידה' לא היה לזה בכלל רייטינג!!
תהיו הגיוניים!!!

נכון.
וכדי שהיה לזה רייטינג אז מציגים את זה כקול הבא.
אבל בל נהיה פתאים כל מי ששכלו בקודקודו מבין היטב שבמקום שהשופטים עובדים כולם עם פדידה אין באמת סיכוי שיעבירו מי שלא מקובל עליו.

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אגב שימו לב שרוטמן בעונה הקודמת לא התאים להם והוא זה שזכה אבל הוא לא קיבל את הפרס מה שאומר שפדידה כן עומד מאחורי זה והוא זה שיחליט בסופו של דבר את מי הוא רוצה, בסוף הוא לקח את קליין כפרויקט

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אגב שימו לב שרוטמן בעונה הקודמת לא התאים להם והוא זה שזכה אבל הוא לא קיבל את הפרס מה שאומר שפדידה כן עומד מאחורי זה והוא זה שיחליט בסופו של דבר את מי הוא רוצה, בסוף הוא לקח את קליין כפרויקט
דיברו על זה בעבר
וראיתי שציטטו בשמו שזה הוא שהחליט שלא לחתום עם פדידה
כי זה לא מתאים לו מבחינה רוחנית
או שלא רוצה לעבוד בהתחייבות ועוד כהנה וכהנה
חוצמזה השופטים שם בהחלט לא שמעו במאת האחוזים לפדידה
ד''ר סובול למשל ודאי לא ספר אותו ויש עוד...

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
דיברו על זה בעבר
כן אבל בכל אופן לא נשמע לי שפדידה היה מנסה להוציא את העסקה לפועל עם מוטי רוטמן, זה לא אותו סגנון ולא נראה שהוא מתחבר

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
דיברו על זה בעבר
זה נכון, למרות שם אפשר היה לראות שמהאודישנים טוקר דחף במלא הכח לכיוון מוטי רוטמן למרות שהרבה טענו שמשה חדד הרבה יותר מצולח ממנו!!

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה