הי! איפה מה שכתבתי כאן אתמול בעמל?! מוחקים כאן תשובות?
כן!מוזר... כתבתי תגובות והן נמחקו... למה?
לא חולק על המקצועיות של עדירן, אבל גם הוא לפעמים מערב שיקולים שאינם מקצועים נטו,אני חושב שהשופט שמדבר שם הכי לעניין זה דווקא עדי רן.
הוא מתייחס למוזיקה בלבד ולא לכל השאר, הוא מקשיב בעיניים עצומות לזמר עצמו , הוא גם כמעט לא מכיר את השירים אז הוא יכול להתייחס בלי הכרות קודמות עם מי שמבצע את המקורי ולכן לא יורד להשוואות.
הוא גם הכי וותיק והכי מנוסה וגם האיש שהכי מכיר סגנונות מוזיקה מגוונים!
והוא גם מצליח להגדיר בצורה מאד מוצלחת כל מיני דברים שקשה להגדיר אותם!!
בקיצור, הוא הכי טוב שם אבל כיון שהם הביאו אותו שם בשביל הצבע פחות מהשיפוט עצמו לכן טוקר יורד עליו כל הזמן כי הוא אמור להיות הלוזר של התוכנית אך כל הרעיון 'נדפק' לו כי אנחנו כאן בשביל להגיד את האמת....
לגמרי, מסכים כל מילהרוב אלו שהורידו היה ברור שיורידו, הבעיה היתה יותר באלו שהעלו בלי קשר, ובקטע הזה- תסלחי לי, אבל עדי רן בכלל העלה בלי קשר ואריה ברונר אולי באמת קצת פחות מאיך שכתבתי, אבל עדיין היו הרבה קטעים שהוא העלה בלי קשר... האמת שסתם באופן כללי העלו שם המון בלי קשר היו כאלה שממש היו זוועה והעלו אותם והיו כמה בודדים ששרו יותר יפה מהם והעיפו אותם...
א"א להגדיר את מה שהיה שם "מדברים על סלסולים", לא , זה לא ככה,מדברים על סלסולים, והוא מחליט שיש לו בלעדיות [וזו לא הפעם הראשונה] על הדבר הזה
דדיה צדק במה שאמר, פשוט אין לו את הכלים להרחיב בזה מקצועית, בכזו תוכנית...
אבל האמירה של איצי וברי שהסלסולים נולדו אצל האשכנזים, כי זה הגיע מהאופרה וכו'
רק אני ראיתי שדדיה לא התעצבן באמת, אלא זה היה חלק מהלוק של ה"מרוקאי"?אני חושב שהוא אמר את זה בהיסוס כי פשוט הוא פיחד שעוד שניה דדיה קם אליו ומכניס לו מכות מרוב עצבים
כך לי זה היה נראה
יש פתגם שאומר מי שצועק לא צודק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: