במפורש אמרו (פדידה בזמן אוויר כמדומני) שזה יהיה "טעימה" מהדיסק. רק כל אחד והמושגים שלו בטעימות...
Visualiveחבל שלא מראים את המצגת של "לבדו" מדהים!
מי עשה את זה?
כן. עכשיו הצלחתי..מישהו הצביע??..
מכשר?כן. עכשיו הצלחתי..
עכשיו אני כבר לא בטוח אי אפשר לדעת בבירור אחרי הביצועים האחרונים. נכון שככה אלי קליין אמר וכו אבל גם עדי רן אמר שאחרי בוסקילה המשחק התחיל.עזבו בטוח שעמיחי סובר לוקח את הגמר בגדול!!!!!
@החושב אין עליך!!!!!!!!!!!!
כןמכשר?
עכשיו אני כבר לא בטוח אי אפשר לדעת בבירור אחרי הביצועים האחרונים. נכון שככה אלי קליין אמר וכו אבל גם עדי רן אמר שאחרי בוסקילה המשחק התחיל.
מקווה מאוד בשביל עמיחי.
זה מה שאמרתי. כל אחד והטעימות שלו...עם טעימות כאלה הייתי משמין עוד לפני החתונה...
זה לא טעימה.. זה ארוחה עם 4 מנות...
רק שהמנה האחרונה תהיה מתוקה, מלאה בשוקולד,,, ופירות יער.
באמת אני לוחץ על אחד... ועוד לפני שאומר לי "בקשתך נקלטה" השיחה מתנתקתמדי פעם אני מצליח לפתיח של הקול הבא ואחרי כמה שניות מתנתק עוד לפני שנותן לי להצביע, זה מכוון??
באמת אני לוחץ על אחד... ועוד לפני שאומר לי "בקשתך נקלטה" השיחה מתנתקת [/Q
יש זמן מוגבל לעריכת הודעות בפורום ( אם תטעה) אבל נראה לי שלקחת את ההימור הנכון....מזל טוב לעמיחי המנצח והמפתיע בגדוללללללללללללללל
כולנו מרוגשים איתך
אני כותב את זה עכשיו למרות שעוד לא כוכרז על הזכייה אבל זה כ"כ בטוחחחחחחח
חוץ מגרשון שכולם יסגרו את המיקרופוניםשאוהד יואיל בטובו לסגור את המיקרופון כל חמשת המתמודדים עוקפים אותו ובגדול..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: