מצטרפת לבקשה...מה עם גוגל דרייב??
מצטרפת לבקשה...מה עם גוגל דרייב??
מה עם גוגל דרייב??
תמיד אפשר להוריד..בכל מקרה מציע ללכת לישון כי מהרגע שזה עולה ועד הרגע שניתן לצפות בקובץ בפועל יכול לקחת גם כמה שעות כי הסרטון עדיין בעיבוד וזה משהו שלא קשור לביצועי מחשב אלא לשרתי גוגל...
ואני בשישי...ואני רק רוצה לספר שביום חמישי האחרון ב3 לפנות בוקר אני התקשרתי לדרג את המתמודדים....
אין עדייןאם הוא פתח אז איפה הקישור הפתוח ליוטיוב?
וזה ששתיים עלו לגמר מאותו שלב זה נראה לך מקרי? הכל פה פוליטיקהבא לי להרביץ לטוקר!!!
הוא אומר שאלפי המאזינים העלו את נחמן גולדברג....
ואני רק רוצה לספר שביום חמישי האחרון ב3 לפנות בוקר אני התקשרתי לדרג את המתמודדים.... מתי בדיוק הוא הספיק לשקלל את הכל וגם לצלם את זה ולצרף את זה לפרק המוכן של הקול הבא?????
שלחתי בקשת פתיחה לנטפרי
התבלבלנו כהוגןערב שבת שלום!
אני מקווה שכולם זוכרים איך מצביעים... (למי שיצטרך)
מי הם האלמונים מאוסטרליה שהצביעו והעלו את המתמודד לגמר
לפני שנפתחה ההצבעה? ובתוכנית שצולמה מראש
או אם נדון לזכות...
יתכן...שטוקר צולם שאומר את שמם של 2 המתמודדים, והנכון הוצמד לתוכנית
טוקר מסריט מראש ארבע אפשרויות ......מי הם האלמונים מאוסטרליה שהצביעו והעלו את המתמודד לגמר
לפני שנפתחה ההצבעה? ובתוכנית שצולמה מראש
או אם נדון לזכות...
יתכן...שטוקר צולם שאומר את שמם של 2 המתמודדים, והנכון הוצמד לתוכנית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: