אז למה הם דוקטור?היום גם אלה שעוסקים ברפואה אלטרנטיבית נקראים דוקטור. לפי החוק מותר להם אם הם מציינים בצורה ברורה שהם מטפלים אלטרנטיביים ולא דוקטורים לרפואה.
אז למה הם דוקטור?היום גם אלה שעוסקים ברפואה אלטרנטיבית נקראים דוקטור. לפי החוק מותר להם אם הם מציינים בצורה ברורה שהם מטפלים אלטרנטיביים ולא דוקטורים לרפואה.
כי הם עוסקים ב"רפואה."אז למה הם דוקטור?
אין לי מושג מאיפה לקחת את זה .היום גם אלה שעוסקים ברפואה אלטרנטיבית נקראים דוקטור. לפי החוק מותר להם אם הם מציינים בצורה ברורה שהם מטפלים אלטרנטיביים ולא דוקטורים לרפואה.
זה לא קשור. אני מדברת על "רופאים" כמו ד"ר היימליך שעוסקים ברפואה אלטרנטיבית, לא אנשים שיש לה דוקטורט בתחום אחר.יש מרפאים אלטרנטיביים שהם במקרה דוקטורים לא לרפואה (למשל ד"ר מתוקה הורביץ) מותר להם לציין שהם ד"ר לא לרפואה כי זה מה שהם.
בית המשפט המחוזי בתל אביב הנחית היום (שלישי) מכה קשה על מטפלים ומטפלות אלטרנטיביים, כשפסק כי עליהם לגלות בפרסומים כי הם עוסקים ברפואה משלימה שאין לה בסיס מדעי, וזאת כדי לא להטעות מטופלים פוטנציאליים. בנוסף, פסקה השופטת מיכל אגמון-גונן כי אסור למטפלים ולמטפלות לעשות שימוש בתואר "דוקטור", אלא אם מצוין לצדו ובאותה הבלטה, כי אין מדובר בדוקטור לרפואה אלא במטפל אלטרנטיבי.
החוק הזה מתייחס לאנשים שעוסקים ברפואה אלטרנטיבית וגם יש להם דוקטורט בתחום כלשהו.זה לא קשור. אני מדברת על "רופאים" כמו ד"ר היימליך שעוסקים ברפואה אלטרנטיבית, לא אנשים שיש לה דוקטורט בתחום אחר.
ולקחתי את זה מהחוק משנת 2020:
בלי לחץ, אבל לא תמיד זה נותן אינדיקציה.
זה לא. הכוונה למטפלים בלי דוקטורט בשום תחום.זה מתייחס לאנשים שעוסקים ברפואה אלטרנטיבית וגם יש להם דוקטורט בתחום כלשהו.
להיימליך אין שום דוקטורט.
לי ידוע אחרת.זה לא. הכוונה למטפלים בלי דוקטורט בשום תחום.
גם אני פעם חשבתי ככה. אני לא רוצה להיכנס לזה כי זה סיפור ארוך ועצוב, אבל היום אני יודעת בוודאות שזה לא נכון. ואת זה שמעתי מהשופטת עצמה.לי ידוע אחרת.
דוקטור הוא מישהו שעשה דוקטורטזה לא. הכוונה למטפלים בלי דוקטורט בשום תחום.
נכון. ויש אנשים שהם לא דוקטורים ולמרות זאת מותר להם להשתמש בכינוי דוקטור אם הם מציינים בצורה ברורה שהם לא דוקטורים אלא מטפלים אלטרנטיביים. כמו ד"ר היימליך למשל.דוקטור הוא מישהו שעשה דוקטורט
ברפואה MD
תחומים אחרים PhD
את יודעת על תינוק שניזוק מטיפול אצלו? אני שמעתי או שכן או שלא אבל למה דעה כ״כ חריפה?לא לא ד"ר.
ויש מה להפסיד, ועוד איך.
הדרכות תזונה לא מבוססות רפואית, חסרים תזונתיים, וסיכונים לא מחושבים.
כן.את יודעת על תינוק שניזוק מטיפול אצלו? אני שמעתי או שכן או שלא אבל למה דעה כ״כ חריפה?
תודה על העדכון,אנחנו בבית ב"ה, יש השערה מה זה, אבל היא חטפה וירוס, אז אי אפשר להמשיך בדיקות.
צריך להרשם מראש?לכל המעונין
ב 17.09.24 יתקיים כנס להורים וילדיהם המתמודדים עם EOE
הכנס בהשתתפות רופאים ומרצים על התחום,
בביה''ח הר הצופים
בקומה 0 ליד האודיטוריום בשעה 4:30
יש מצב שהיא מקיאה בגלל הליחה.תינוקת בת חודשיים עברה ניתוח בגיל יום לסגירת הטבור,
אכלה בתחילה מטרנה ובגלל יציאות קשות מאד, עברנו לסימילאק.
בעיית היציאות הסתדרה.
היא פעם ביום יכולה להקיא את הבקבוק (נראה כמו ריפלוקס)
היא עם המון ליחה... אולי מהחלבי
ויש לה לפעמים הקאות קצת בגוון חום
לדעתי האוכל לא טוב לה,
מה מומלץ?
את מי לשאול?
לא נראה לי.צריך להרשם מראש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: