אין לי הודעות פרטיות כאן, איך אפשר ליצור איתך קשר?אני בונה אתרים מחפש את הלקוח השני שלי לבניית אתר אם אתם מעונינים
אין לי הודעות פרטיות כאן, איך אפשר ליצור איתך קשר?אני בונה אתרים מחפש את הלקוח השני שלי לבניית אתר אם אתם מעונינים
ממליץ על @פנחס אברהמיאני לא מצליחה לפתוח הודעה חדשה בפורום
מנצלת את האשכול הזה.
לא יודעת איפה לברר
מחפשת המלצה על בונה אתרים מקצועי/ת
עבור בניית אתר שהוא מעבר לתדמית
אתר של צימרים (ליולדות אחרי לידה)
שיוכלו לעשות בו סינונים על סינונים (צימר במרכז הארץ, לזוג, עם ג'קוזי, עד 800 ללילה וכד')
צריכה שיהיה מקצועי וחווית משתמש נורמלית (לא צריכה שהעכבר יעשה לי גלגולים וחוויות מטורפות וכד') אבל שיהיה נח לחפש בו.
שיהיה ברור בכל צימר מה יש, מה מקבלים, כולל תמונות וסרטונים וכד' אולי גם להוסיף דירוג אחרי הבראה.
אוטומציות. (בעיקר במיילים, שלקוחה תקבל פרטי צימר עליה ביררה)
שיוכלו לעשות בו חיפוש של מה הזכאות, עפ"י כללים קבועים (קופח, מס' לידה, סוג ביטוח)
כמו"כ
שבעלי הצימר יוכלו להכניס פרטים על הצימר שלהם, לשנות מחירים של הצימר, להוסיף תמונות וכד'
ושאני אוכל לשנות, להוסיף וכו'
כלומר, שלא על כל פיפס אצטרך לשלם תוספת על עדכון כלשהוא. (לדוג' שינוי זכאות מקופ"ח- שאוכל לעשות זאת לבד)
כמובן שאם ארצה פיצרים נוספים וכד' אהיה חייבת אשת מקצוע.
מה סדר גודל של תמחור אתר כזה?
(יש לציין שמיתוג יש לי, מדובר רק בתכנות האתר)
האם ניתן לעשות זאת בוורדפרס?
ניתן לשלוח לי המלצות או הצעות למייל 1mamimush בג'ימייל
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: