הי , צהרים מעולים פורם מעצבים גרפים~
כהמשך לשיתוף שלי פה וכקיום הבטחה , אני היום עם ׳המשכשיתוף׳ מיתוג קירות המתנ״ס
אז כמה מילים - כי אי אפשר בלי
הצלחה תמיד באה דרך מסלול של הרחבת התודעה ולמידה - שמעתם על זה?
כשקיבלתי בקשה ממרכז דיגיטלי - מתנ״ס ביתר, למיתוג קירות קצת היססתי , מעולם קודם לא מיתגתי קירות ובטח שלא בסדר גודל כזה.
אבל אני אוהבת ללמוד ודברים חדשים מזרימים לי דם כתום , אז חפרת ברשת על מיתוג קירות
חפרתי קצת ל @רותיש, ו @EPaP המהממות ,
עוד חפירה באתרים שונים של דפוסים , תקייה שמנה שנאספה עם מגוון תמונות של השראות וכיוונים
ו---- נשאר לי לחפש דפוס אמין וטוב , מישהו מקצועי שיודע את העבודה , בזכות @102 שעזרה לי על לא עוול בכפה-----
(מיתוג מדהים שעשתה בעבר ללקוח שלה עם שיתוף שאי אפשר לשכוח גרם לי לעשות חיפוש קצר שהוביל אותי לפוסט - ומשם הדרך קצרה למצוא מי הדפיס והדביק כ״כ מקצועי ...)
הגעתי לאקסטרה שלטים - זוג מדהים עם שירות שלא מוצאים וכמובן - האיכות , וואו ההבנה בחומרים ורעיונות פרקטיים , נכבשתי!
עכשיו יש לי מספיק חומר וידע - מלי מאקסטרה נתנה לי כמה טיפים להתחלה , ויצאנו לדרך~
התוצאה - לשיפוטכם
הלקוחה מאושרת ולי נשאר רק למצוא זמן לבוא למשש את הקירות מקרוב
מעלה תמונות מהשטח , בלי סינון...
התמונות לא משהו בכלל באיכות, בצבע ובזווית הצילום - בינתיים זה מה שיש בהמשך מאמינה שיהיו לי תמונות יותר מקצועיות - מחכים לציוד חדש לחדרים ונראות מסודרת יותר.
חדר 1
חדר מנהלת:
חדר 3:
זה אמור להיות קיר עם לוח... בהמשך
חצי מסדרון: (חציו השני עדין לא צולם )
הסרטה קטנה
עכשיו הרמקול עובר אליכם
כהמשך לשיתוף שלי פה וכקיום הבטחה , אני היום עם ׳המשכשיתוף׳ מיתוג קירות המתנ״ס
אז כמה מילים - כי אי אפשר בלי
הצלחה תמיד באה דרך מסלול של הרחבת התודעה ולמידה - שמעתם על זה?
כשקיבלתי בקשה ממרכז דיגיטלי - מתנ״ס ביתר, למיתוג קירות קצת היססתי , מעולם קודם לא מיתגתי קירות ובטח שלא בסדר גודל כזה.
אבל אני אוהבת ללמוד ודברים חדשים מזרימים לי דם כתום , אז חפרת ברשת על מיתוג קירות
חפרתי קצת ל @רותיש, ו @EPaP המהממות ,
עוד חפירה באתרים שונים של דפוסים , תקייה שמנה שנאספה עם מגוון תמונות של השראות וכיוונים
ו---- נשאר לי לחפש דפוס אמין וטוב , מישהו מקצועי שיודע את העבודה , בזכות @102 שעזרה לי על לא עוול בכפה-----
(מיתוג מדהים שעשתה בעבר ללקוח שלה עם שיתוף שאי אפשר לשכוח גרם לי לעשות חיפוש קצר שהוביל אותי לפוסט - ומשם הדרך קצרה למצוא מי הדפיס והדביק כ״כ מקצועי ...)
הגעתי לאקסטרה שלטים - זוג מדהים עם שירות שלא מוצאים וכמובן - האיכות , וואו ההבנה בחומרים ורעיונות פרקטיים , נכבשתי!
עכשיו יש לי מספיק חומר וידע - מלי מאקסטרה נתנה לי כמה טיפים להתחלה , ויצאנו לדרך~
התוצאה - לשיפוטכם
הלקוחה מאושרת ולי נשאר רק למצוא זמן לבוא למשש את הקירות מקרוב
מעלה תמונות מהשטח , בלי סינון...
התמונות לא משהו בכלל באיכות, בצבע ובזווית הצילום - בינתיים זה מה שיש בהמשך מאמינה שיהיו לי תמונות יותר מקצועיות - מחכים לציוד חדש לחדרים ונראות מסודרת יותר.
חדר 1
חדר מנהלת:
חדר 3:
זה אמור להיות קיר עם לוח... בהמשך
חצי מסדרון: (חציו השני עדין לא צולם )
הסרטה קטנה
עכשיו הרמקול עובר אליכם