הציפורניים שלי!

RCEV

משתמש פעיל
ידוע לי שהאדמו"ר מתולדות אהרן שמשמש כמוהל ועוד מוהלים משתמשים בלק ג'ל כדי לחזק את הצפורן שלהם, אני שואלת לצורך מוהל שכבר תקופה חשב להשתמש בזה, האם כמו שכתבתם זה רק הורס?, במקרה וזה הורס, זה יקשה עליו נורא בכל ברית, תודה רבה

סמליל

משתמש מקצוען
אני יכולה לומר לך שגם לי הן נהיו דקיקות ושבירות. הפסקתי לכמה חודשים (והיה קשה בלי לק ועם ציפורן דקיקה) והן השתקמו והתעבו חזרה.
מה שכן, חזרתי ללק. בקשתי שיורידו לי בשיטה הישנה אבל זה לוקח זמן וזה היה ערב ר"ה אז כן הורדתי ען המכשיר. נקווה לטוב...
הפסקת לכמה חודשים לשים לק ג'ל, או גם לק רגיל?

סמליל

משתמש מקצוען
ידוע לי שהאדמו"ר מתולדות אהרן שמשמש כמוהל ועוד מוהלים משתמשים בלק ג'ל כדי לחזק את הצפורן שלהם, אני שואלת לצורך מוהל שכבר תקופה חשב להשתמש בזה, האם כמו שכתבתם זה רק הורס?, במקרה וזה הורס, זה יקשה עליו נורא בכל ברית, תודה רבה
את בטוחה שהוא שם לק ג'ל?o_O
אולי רק לק מבריק?
יש כאלו לקים שהם מחזקים את הציפורניים, אבל ג'ל?!

בכל אופן, לק ג'ל גורם הרס כלשהי לציפורן. זה ידוע.
יתכן שלציפורן של גבר יהיה הרס מוקטן, היות ונשים רגישות יותר :rolleyes:

RCEV

משתמש פעיל
אני באמת לא מבינה בזה, כנראה שבאמת זה רק לק שקוף מבריק, ואת אומרת שזה מחזק ולא מחליש?

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
מבקשת שלא ישייפו לי את הציפורן לפני המריחה של הלק
והלק תופס?? למה לי אמרו שאי אפשר לעשות בלי לשייף?
הפדיקורית אמרה לי שכשהיא מורידה את הלק היא משאירה שכבה שמגנה וכולי... זה באמת עוזר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה