זה לא קורה מהלק ג'ללמרוח שמן זית על הציפורניים.
ולא לעשות יותר בחיים לק ג'ל. (גם אני עשיתי את הטעות הזו)
צריך עכשיו זמן שיקום לציפורניים עד שהן גדלות חזרה בצורה טובה. הרבה סבלנות.
גם זה שהציפורניים לא 'נושמות' הרבה זמן, זה גם מחליש.זה לא קורה מהלק ג'ל
זה קורה מאיך שמורידים אותו .
במכון הן כמובן יודעות לדקלם לך כמה זה בריא לציפורן, וכל החומרים משקמים וכו וכואתן רציניות?
לק ג'ל הורס ציפורניים?
באיזה קטע?
חשבתי שזה מטפח את הציפורניים...
זו יכולה להיות שיטה טובה להפסיק לכסוס, אבל לק ג'ל עם ציפורניים ממש קטנות - לטעמי פחות נחמד למראה.קופצת על האשכול:
אם אני כוססת ציפורניים י שמצב שיצא לי לק גל יפה?
הם עושים קודם פדיקור אל תגידי....במכון הן כמובן יודעות לדקלם לך כמה זה בריא לציפורן, וכל החומרים משקמים וכו וכו
תכלס, מכירה כמה בנות שממש הלכו להן הציפורניים, הן צומחות להן מחוספסות ושבירות.
ולי הן נעשו דקות יותר מהרגיל
זה מציק לי נוראאאאאאאאאאא
מה לעשות?????
כמה זמן צריך להפסיק קודם?זו יכולה להיות שיטה טובה להפסיק לכסוס, אבל לק ג'ל עם ציפורניים ממש קטנות - לטעמי פחות נחמד למראה.
אולי כדאי להתחיל כדי להפסיק לכסוס ועם הזמן, כשהציפורניים יתארכו, זה יכול להיראות טוב.
הממ תלוי בקצב גדילת הציפורניים שלך.הם עושים קודם פדיקור אל תגידי....
כמה זמן צריך להפסיק קודם?
להשרות אותם? כמה זמן?למרוח שמן זית על הציפורניים.
הקטע הוא שהציפורן החדשה צומחת דקה יותר.זה לא קורה מהלק ג'ל
זה קורה מאיך שמורידים אותו .
אין כזה דבר הצפרניים לא נושמות, זה תאים מתים ואין שום צורך לציפורן להיות מאווררתגם זה שהציפורניים לא 'נושמות' הרבה זמן, זה גם מחליש.
שלא לדבר על החומרים המקסימים שיש בזה.
מי שמתחילה, חייבת להמשיך עם זה. ואם רוצים להפסיק, צריך זמן שיקום.
אולי נושמות זו לא המילה המדויקת. וגם רשמתי במרכאות.אין כזה דבר הצפרניים לא נושמות, זה תאים מתים ואין שום צורך לציפורן להיות מאווררת
מה שאני עושה, אני מבקשת שלא ישייפו לי את הציפורן לפני המריחה של הלק ואז כשאני באה להסרה זה יורד בקלות בלי שום צורך בשיוף והציפורן נשארת שלמה
הסיבה שנוצרת פטרת זה העור שסביב הציפורן, שהוא זקוק לאיוורוראולי נושמות זו לא המילה המדויקת. וגם רשמתי במרכאות.
אבל יש צורך לתת לציפורניים קצת להירגע מכל הכימיקלים האלו.
ויש גם עניין לאוורר ציפורניים, כמו למשל בנעליים סגורות.
לא סתם יש תופעות של פטרת, במחילה מכבודכן, ועוד מרעין בישין בציפורניים, לא עלינו.
אפשר לקרוא על זה עוד קצת פה.
השיטה השינה את מתכוונת לנייר כסף וצמר גפן?אני יכולה לומר לך שגם לי הן נהיו דקיקות ושבירות. הפסקתי לכמה חודשים (והיה קשה בלי לק ועם ציפורן דקיקה) והן השתקמו והתעבו חזרה.
מה שכן, חזרתי ללק. בקשתי שיורידו לי בשיטה הישנה אבל זה לוקח זמן וזה היה ערב ר"ה אז כן הורדתי ען המכשיר. נקווה לטוב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: