תמיד יהיה משהו שיפתח..אפשר לשלוח מייל לכל אנשי הקשר
שהשתלטו על המייל שלכם ויתכן שבימים הקרובים יפיצו מייל עם פרטים עליכם
שיכיל קישורים זדוניים ושיזהרו לא לפתוח אותם
נראה לי רעיון נכון בהחלט. לא רק לכתוב שמכיל תוכן זדוני, אלא שהבנאדם השתלט לכם על המחשב והעתיק לעצמו דברים ומי שיפתח את הקישורים ייתכן ויצליח להשתלט גם אצלו (מה שיכול להיות נכון).אפשר לשלוח מייל לכל אנשי הקשר
שהשתלטו על המייל שלכם ויתכן שבימים הקרובים יפיצו מייל עם פרטים עליכם
שיכיל קישורים זדוניים ושיזהרו לא לפתוח אותם
איזה רעיונות....לא רק לשלוח מייל לכל אנשי קשר, אלא לכתוב כי הקבוצה שהשתלטה לכם על המחשב,
מנסה לסחוט אתכם בסכום גדול, ובאם לא תביאו את הסכום הרי שהם ישלחו תמונות ערוכות בבינה מלאכותית,
ובכך גם אם התמונה קצת פחות נעימה, תמיד אפשר לומר - תראה איך אלוף בעריכה ולא שהתמונות אמיתיות.
איך ראית?ראיתי שפרצו לי למייל מטורקיה.
גם לי זה היה מטורקיה.תבדקו אם הוא לא פרץ לכם למייל. הגיוני שאם גנב תמונות מהדרייב הוא נכנס למייל.
לפני שבועיים בערך ראיתי שפרצו לי למייל מטורקיה. נכנסו גם לדרייב וגם לגוגל תמונות. עלו על הסיסמא שלי. הנס שלי שזה לא היה המייל העיקרי שלי ולא היו שם פרטי חשבון , ת.ז תמונות וכדומה לכן כנראה הם המשיכו הלאה...לא היה להם עם מה לאיים עלי.
שימו לב אם לא נכנסו לחשבון שלכם. עדיף להחליף סיסמא בלי קשר.
אבל אם אין רשימת אנשי קשר, אז למי הוא יכול לשלוח?אבל התמונות כבר בדרייב שלו.
לא נראה לי.
התמונות כבר בדרייב שלו.אולי לומר לו שזה תמונות לא שלך
והוא יעזוב אותך
כתבת שהמייל לא שימושי אולי גוגל יסכימו למחוק או לחסום את המייל
איך הוא יוכל לשלוח לאנשי קשר שלך אחרי שהמייל שלך חסום?התמונות כבר בדרייב שלו.
לא יעזור למחוק את המייל.
יכול להיות.איך הוא יוכל לשלוח לאנשי קשר שלך אחרי שהמייל שלך חסום?
הוא הרי לא שמר את כל הכתובות מייל של אנשי קשר שלך (הוא בונה לשלוח מהמייל שלך)
אני טועה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: