טכנאי מכשירי חשמל
משתמש מקצוען
עוד טיפ חשוב בנושא : להקפיד לא למלאות מרכך מעל למסומן דבר הגורם לכניסת המרכך לפני ההרתחה וליצירת כתמים
אמר לי טכנאי מכונת הכביסה שאסור להפעיל מכונה עם חומץ!אחת לתקופה, להפעיל פעמיים רצופות מכונת הרתחה ריקה, עם מלא סודה לשתיה/מלח לימון בתאי האבקה, וגם חומץ בתוך התוף. לשפוך בלי חשבון.
כדי שתיקני את החומר שהוא יציע לך!!אמר לי טכנאי מכונת הכביסה שאסור להפעיל מכונה עם חומץ!
אני דווקא השקעתי בסמסונג,השקעתי הון במכונה של 'מילה' והלכו לי כבר מאות שקלים
לנו יש מילה ואנחנו מרוצים עד הגג!!!הקפצה שבאה בזמן...
אני פשוט חסרת אונים מול הדבר ההזוי הזה, השקעתי הון במכונה של 'מילה' והלכו לי כבר מאות שקלים [או יותר, ייתכן מאוד...] בביגוד שמתמלא בכתמים, התייעצתי עם כל המי ומי וכל אחד עם הרעיונות שלו, אבל אני לא מבינה בשביל מה השקעתי כ"כ הרבה כסף? בשביל שאצטרך להשקות את המכונה בחומץ? סודה לשתיה? שמן? להפסיק עם מרכך? מה עוד?
ניסיתי הכל כולל הכל [בנוסף לחומר המיוחד של מילה שאמור לנקות את המכונה] אני מעוניינת לשים סוף לדבר!
אולי אפשרי לארגן קבוצה גדולה של מאוכזבי 'מילה' היוקרתית ולהגיש תביעה [לא ע"מ להרוויח, פשוט קחו את המכונה תחזירו כסף ותנו אותה לגרמנים חזרה] או כל דבר אחר?
רעיונות בבקשה.
וניש למה? צבעוני? לבן?לנו יש מילה ואנחנו מרוצים עד הגג!!!
בלי בעיות, מוציא חולצות לבנות עם וניש קליה, אבקה ובלי מרכך!
על החולצות הלבנות אני מדברת, וניש קליה רגיל!! לא גולד, קניניו פעם בטעות וזה עשה חולצות גולד- זהב.....וניש למה? צבעוני? לבן?
חשבתי שכשקונים מילה היא אמורה לעשות את העבודה של הוניש. אבל אני ניסיתי הכל [וניש למיטב זכרוני עוד לא] וכלום לא עזר.
אדרבה, אנסה את זה בעז"ה, תודה רבה
גם אני שמה וניש גולד (נוזל) יכול להיות שזה עושה את הכתמים האפורים??על החולצות הלבנות אני מדברת, וניש קליה רגיל!! לא גולד, קניניו פעם בטעות וזה עשה חולצות גולד- זהב.....
לא יודעת אם כתמים אפורים, אבל אנחנו קנינו 3 וזרקנו, החולצות יצאו צהובות, יותר ממה שנכנסוו!!! גולד או לאגם אני שמה וניש גולד (נוזל) יכול להיות שזה עושה את הכתמים האפורים??
הסרקל עושה כתמים- חד משמעית!!!אני דווקא השקעתי בסמסונג,
אך כרגע שאני חושבת על כך, גם כתמים קשים לא יורדים ובלי עין הרע משפחה ברוכה
קשה לשפשף כל בגד, אין לזה סוף,
אולי אני אחליף מג'ל כביסה לאבקת כביסה פרסיל רגיל?!
האם זה יעזור לכתמים הקשים או/ו לכתמים האפורים הבלתי נסבלים?
לבנות שלי אני שמה סרקל ומים מהולים עם טיפה מרכך, ובעלי ... לא משתמש ועובדה שגם לבעלי יש כתמים מעצבנים!!
באמת זה באזור העליון, ובדקתי מה אורך השיער של כל בת,תנסי לבדוק באיזה אזור הכתמים, אולי זה יעזור לך לזהות את הגורם
אפשר להניח מגבת על הכתפיים כשמשתמשים עד שמתייבש ולקחת בחשבון שאם השיער מתרטב אח"כ שוב זה גם יכול לעשות כתמים.באמת זה באזור העליון, ובדקתי מה אורך השיער של כל בת,
ואכן זה באורך של כל אחת מהבנות!!
ולתינוקת אין אכן שום סימן!!!
איך משתמשים בלי סרקל??
או יותר נכון זה מהסרקל מיד אחרי השימוש בסרקל או כשזה פוגש בחומרי כביסה?
ז"א אם אשים את הבגדים במכונה ואפעיל על קדם כביסה בלי אבקה זה יעזור??
בקולקציה הבאה כרגע הכל מוכתם!!לגבי הכביסה לא חשבתי על הרעיון שזה קורה במפגש עם חומרי הכביסה, מעניין לנסות. (אם תספיקי לנסות לפני, תעדכני בתוצאות)
לצערי אין לי עצה לכתמיםאני מגהצת את החולצות הלבנות של בעלי, ומגלה שחולצה ועוד חולצה מלאות כתמים אפורים שלא היו שם לפני הכביסה.
ניסיתי להשרות עם אבקת רן, לשפשף את הכתם- כלום לא עוזר!
הפעלתי מכונה ריקה עם חומץ אבל זה רק ״לאחר מעשה״.
כבר גיליתי 5 חולצות עם כתמים, האם הן הולכות לפח או שיש להן תקווה?!?!?!!!!?
ויש לי את ״מילה״ הנחשבת, שעד כה לא הצלחתי להבין ממה זכתה לשמה הטוב.
אשמח לשמוע ממי שחוותה את זה עצות ופתרונות!
הרבה תודה מראש!
רצתי לקנות....לא תאמינו אבל...
קניתי השבוע וניש גולד אבקה לכביסה לבנה טבלתי את כל החולצות קרוב ל4 שעות
והבלתי יאומן קרה!!
מהחולצות של בעלי והבנים ירדו כל הכתמים האפורים
נוצץ כמו חדש!!!
חולצת תלבושת אני אנסה בסוף שנה (בסיום הקייטנה)
אני כותבת כהמלצה, ולא לוקחת אחריות לאף אחד
כוס אבקה (מצורף בקופסא) לגיגית מלאה מים (של נטילת ידיים הגדולה לא הקטנה)רצתי לקנות....
איך השרית? מה היחס של האבקה למים?ולכמה חולצות?
השריתי 5 שעות לפי ההוראות והכתמים לא ירדוכוס אבקה (מצורף בקופסא) לגיגית מלאה מים (של נטילת ידיים הגדולה לא הקטנה)
בד"כ יש הוראות על הקופסא איך לבצע כמובן לפני הכביסה,
ובמכונה צירפתי לאבקת כביסה את האבקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: