לא יודעת לגבי שיטות טיפול בכוויות.תגידו זה נכון מה שאמרו לי שלא יהיה תחושה בידים
אני עד כדי כך אמא נוראה הרסתי לילדה שלי את החיים בשניה ברגע
אני לא יודעת מי כבר צריך טיפול אני או היא
תעזרו לי
הידים שלה איבדו תחושה או לא
הן תחזורנה לקדמותן
בבקשה תגרענה אותי
כבר שגענו את ברנשטיין ואני נותנת לה אקמול ונורופן משולבחבל על הדיבורים.. היית כבר אצל גרין? תרגיעי אותי שהילדה בסדר!
שאוכל להרדם הלילה! לא רוצה לשבור אותך אבל כויותזה סבל נוראי!
רק משחה של גרין תעזור! לא רופאים ולא בית ולים!! מנסיון של הבן שלי.
חוץ מזה תביאי אקמול שתרגע המסכנה ולכי לטייל באויר (אם יש באיזור המגורים שלך)
היינו בבית חולים אמרו לי למה הרגעת לא עבר 72 שעות עם חוםבכויות בידיים בשום אופן לא לטפל רק בצורה טבעית!!!!!!!!!!!!!!
מכירה מקרוב ילדה של חברה שעברה אח"כ 5 ניתוחים מזעזעים בגלל החבישה במנח לא טוב
בדיוק אצל ברנשטיין
מנהל המחלקה של תלהשומר אמר לה שזה לא מקרה ראשון במגזר, וגרין/ ברנשטיין טובים אבל לא בידיים או בפנים
אשמח לתת לך את הטלפון של החברה, תתיעצי איתה,
לכו לבית חולים !
הילדה עם זיהום!
אני כל כך בצער ממה שקרה מרגישה אשמה נוראה שלרגע הסחתי ממנה את העינים
תמיד אני כל כך שומרת אני מרגישה תחושה איומה
לא !!!!!!!!אדבר איתך דרך השכל,
אל תפגעי. לפעמים זה עוזר..
אם לא- אל תתייחסי...;
היית מעדיפה שזה יקרה כשאת רואה?????????
דחוף משחה של גרין ואם העלתה חום יכול להיות שמתפתח זיהום.הקטנה שלי בת שנה ורבע בשבת האחרונה הניחה את הידים על הפלטה יש לה כוויות בדרגה 2 גבוהה ממש אין עור היא לא מפסיקה לבכות רק בידים שלי או בעגלה היא נרגעת לא לגמרי אבל יחסי
והלילות לבנים
חוץ מזה שהיא העלתה חום ומסכנה נוראה
ואמא שלה נלחמת לאצור את הבכי אני מרגישה אשמה בלי גבוללחצי שניה לא הסתכלתי עליה חצי שניה הייתי עם עניים לא עליה
והכל קרה
בבקשה מה עושים להקל על מכאוביה
נורופן נורופן נורופןאז מה עושים להרגיע את הכאב
אני לא מסוגלת לראות את הסבל שלה זה פשוט גורם לבכות ביחד איתה
הצלחת להרגיע אותי התישב על ליביאשתף כאן דבר מפעים.
הזדמן לי להיות בניחום אבלים אצל משפחה שאיבדה את התינוק שלהם באופן טראגי רח"ל. תסכימו אתי שזה 'קצת' יותר כואב מכוויה. וההורים הרגישו רגשות אשמה [כנראה שהיו כמה פרטים של חוסר אחריות במידה מסויימת שהצדיקו מבחינתם את ההרגשה הזו].
בדיוק אז, הזדמן לשם אחד מגדולי הדור זצ"ל, ודיבר איתם. וכה היו דבריו:
לפעמים בן אדם מרגיש אשם על דברים שהוא גרם להם, ומהסיבה הפשוטה, שהרי אם לא היה עושה כך וכך זה לא היה קורה, ובגלל שעשה זה קרה, ואם-כן ודאי אני אשם.
הוא טען, שהרגשה זו מוטעת לחלוטין.
וביאר, כי כאשר רצון ה' להביא משהו על האדם, הוא יביא. ואם רצונו היה שהתינוק ילך לבי"ע, הוא ילך.
ורצון ה' היה שזה יקרה באופן שיביא תחושות אשמה על ההורים, ולכן זה גם הגיע באופן הזה. כדי להקשות עליכם את האובדן, וזה חלק מהגזירה.
ומתי בן אדם כן צריך להרגיש אשם על מעשיו?
- רק במקרה שהנהגתו היתה שלא כשורה ושלא כדין, אך אם הוא פעל באופן הראוי, גם אם כתוצאה מכך נגרם משהו נורא, אין זה באחריותו כלל.
התפקיד שלכם, סיים אותו גאון, הוא לא לתת לתחושות האלו לחלחל. וזה בדיוק הניסיון שלכם. לעמוד בגבורה בשני חלקי הגזירה: בעצם האובדן, ובתחושות האשמה.
במקרה שלכם, שב"ה רחוק מהסיפור הנ"ל, לעזוב לרגע קט את הילדה עם אחים גדולים, זה מעשה שגרתי, אחראי, הגון וראוי, וכל אחד מאתנו עושה את זה מספר פעמים ביום. וזה שקרה מה שקרה, הוא אך ורק מפני שזה היה רצונו. וכשם שרצונו היה שהילדה תקבל כוויה, כך היה רצונו שזה יקרה באופן שיהיה מי שירגיש על כל רגשות אשמה. והתפקיד הוא לא לתת לרגשות האלו לשלוט.
הפקת לקחים זה תמיד דבר טוב, אבל רק לאחר מעשה. לא תוך-כדי מעשה.
זה כ"כ נכון!לרוץ לברז - ולהזרים מים - מים קרים - ממש זרם - הרבה הרבה הרבה זמן!!! עד שירגע הכאב, אם נראה שנרגע להמשיך עוד קצת, ואז להוציא לכמה שניות לראות אם נרגע, אם לא - להמשיך להזרים, לפעמים אפילו שעה!!!
מפי מומחה גדול לכוויות שמעתי שעדיף שלא לשים מים ורמים במקרה של כוויה רצינית, היות ועלול לגרום לעור להתקלף. עדיף מגבות רטובות במים קרים (לא מדי) שיקרר את המקום.שנכווים שמים יד מתחת ברז פתוח עד שהכוויה נעלמת- והיא נעלמת!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: