אצלך???נראה שלא נותר לך אלא להתארח...
אצלך???נראה שלא נותר לך אלא להתארח...
האמת שהיתי מנסה ל'ליל שישי' אבל בדיוק עכשיו תשעת הימיםתעדכנו איך יצא...
אולי שבוע הבא ננסה גם...
ותאמיני לי אחרי ששבוע אחד תקבלי ממני תתקשרי לפזגז כל שבוע שינתקו לך את הגז..........לדעתי כל משתתפי פרוג יעשו מאצינג הבישולים . @נופת צופים אם את מפתח תקווה הצולנט עלי.
בלון פרטי או מונים?בבוקר באתי להכין חביתה אבל הגז לא עובד !! אני יורדת למטה לבדוק מה קורה בבלון ואני רואה שהחברה פשוט ניתקה אותי מהבלון. ללא כל סיבה וללא כל ידיעה או התראה. ניסתי להתקשר אליהם אין ספור פעמים אבל מלבד אופציה של השארת מספר טלפון והבטחה שיחזרו אלי אין כלום. שלחתי להם הודעות במייל ובאתר ואין תגובה. בבקשה תנו לי רעיון ........ מחר שבת !!!!!!!!!
האמת, עשינו את זה פעם בחו"ל בערב שבת, לחמם עם זה - תענוג. לבשל - לא כל כך.טס ברזל (בלעך) ותחתיו אפשר לשים עשרים נריות חימום, כל נגלה היא כ3 שעות של בישול נהדר.
לשבת עצמה ניתן לעשות הגבהה קטנה, ולהניח כמה נרות נשמה, עובד עולה.
תלוי כמה נריות שמת.לבשל - לא כל כך.
לא זה מספר בלונים שיתופי לכל השכנים. וראיתי שחסר את החוט המקשרת בין הבלון לבין הברז שלי למטה.בלון פרטי או מונים?
בלון פרטי זה סהכ פקק ששמים ניתן להוציא אותו.
למה פזגז כל חברה אחרת תשמח לחבר אותכם אליה ולשלוח לכם בלון חדש, אלא א"כ זה גז משותף של הבניןתודה לכולם !!!!
אין כאן למישהו רעיון מי כן יכול לעזור ישיר בפזגז
ניתן לקנות בטמבור צינור גז וטבעות ולחבר חזרהלא זה מספר בלונים שיתופי לכל השכנים. וראיתי שחסר את החוט המקשרת בין הבלון לבין הברז שלי למטה.
ולכולם אין ?לא זה מספר בלונים שיתופי לכל השכנים. וראיתי שחסר את החוט המקשרת בין הבלון לבין הברז שלי למטה.
חלילה.ניתן לקנות בטמבור צינור גז וטבעות ולחבר חזרה
אם היה בטיחותי היו אומרים או סוגרים בצורה שאי אפשר להשתמשחלילה.
זה אומר שהחברה ניתקה אותה מסיבה כלשהיא. פיגור בתשלום, בעיה בטיחותית או כל סיבה אחרת.
זו תהיה עבירה פלילית להתחבר בצורה פיראטית. יהיו לה מזה צרות צרורות אם תיתפס.
אם היה בטיחותי היו אומרים או סוגרים בצורה שאי אפשר להשתמש
כנראה הבעיה תשלום או משהו כזה
לכבוד שבת "כדאי ר' שמעון לסמוך עליו" ואח"כ להחזיר את המצב לקדמותו
ניתן גם בגז מרכזי לחבר בלון פרטי בתוך הבית לברז שבתוך הבית, ללא אחריות על רמת הבטיחות, ניתן אפי לקחת מאחד שיש לו שני בלונים (מה שקורה אצל כל אחד שיש לו גז פרטי בשביל רזרבה למתי שיגמר)עכשיו ברצינות, יש עוד חברות לגז גם מאושרות! תקני מהם בלון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: