תעזרי בהרבה סבלנות או שתחפשי פורומים אחרים...
לפעמים בתקופות של עומס בקשות מתפספסות. אבל ע"פ רוב אני משתדלת לענות לכולם.תעזרי בהרבה סבלנות או שתחפשי פורומים אחרים...
צפה בקובץ המצורף 1119370
חפשי גם את שלי, יש יותר מאחת + פניה באישי.לפעמים בתקופות של עומס בקשות מתפספסות. אבל ע"פ רוב אני משתדלת לענות לכולם.
מחפשת את הפניה שלך.
יכול להיות שזה כי היית שם עד לפני כמה חודשים.חפשי גם את שלי, יש יותר מאחת + פניה באישי.
לא דחוף לי להכנס כמו שמפריע לי ההתנהלות
נראה לי שאם את לא פרימיום, ולא משלמת אז בעצם אין כ"כ זכות להתלונן על התנהלות...חפשי גם את שלי, יש יותר מאחת + פניה באישי.
התנהלות יכולה להפריע באופן דו כיווני.לא דחוף לי להכנס כמו שמפריע לי ההתנהלות
אני פה, את מוזמנת לשפוךהתנהלות יכולה להפריע באופן דו כיווני.
רשמתי.@פרוגיוזרית מחכה ג״כ לתשובה תודה
מצטרפת אלייךחפשי גם את שלי, יש יותר מאחת + פניה באישי.
אחרי 2 בקשות לפני הרבה מאד זמן, היום דחיתם את הבקשות.אם יש מישהי נוספת שהגישה בקשה ועבר הרבה זמן - מוזמנת לתייג אותי פה.
אין אפשרות להסבר בממשק הקיים, ולשלוח הודעה פרטית לכל אחד - זה בלתי אפשרי. יש המון בקשות הצטרפות.מצטרפת אלייך
אחרי 2 בקשות לפני הרבה מאד זמן, היום דחיתם את הבקשות.
מקומם ומאכזב מאד
הייתי מצפה לפחות להסבר ברור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: