דרוש מידע הצבעה על הבוקר

מצב
הנושא נעול.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
בעלי אין לו זכות הצבעה
אפשר לשאול למה לא מתאזרח?
הוריי, אחיהם ואחיותיהם כולם היו אזרחי ארה"ב בלבד ולא עשו אזרחות כי הם שמעו ממישהו ששמע ממישהו שמפסידים כל מיני זכויות. עד שאמי תחי' טרחה וביררה וגילתה שאין שום בעיה להחזיק באזרחות ישראלית במקביל, וכל המשפחה החלו להצביע לכנסת לראשונה בגיל 60...

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא להגזים הגזירות היחידות זה חד פעמי ושתיה מתוקה,לרוב רק הועילה וזה שיווק קרקעות ודירה בהנחה העברת תקציב
עשיתי פרצוף כועס. וחזרתי בי. זה לא הדרך.
דווקא הרמת לנו להנחתה.
כל אחד יוסיף משהו. [בין אם הצליחו לעשות ובין אם בחסדי שמים לא.]
א. מעונות
ב. רפורמה ברבנות.
ג. חד פעמי.
ד. שתיה מתוקה.

אברך.

משתמש מקצוען
1. מס חד פעמי
2. מס שתיה מתוקה
3. ארנונה
4. מחיר החשמל
5. מחיר המים
6. מחירי התחבורה ציבורית
7. עלייה במחיר של חומרי הבניה
8. עלייה דרמטית של מוצרי המזון באופן כללי שמן, פירות, ירקות, שימורים, חומרי ניקיון, פסטה, ועוד הרבה מאוד מוצרים...
9. עלייה בפיגועים ובפחד מלהסתובב ברחוב
ועוד...

RIvka.F

משתמש פעיל
לא להגזים הגזירות היחידות זה חד פעמי ושתיה מתוקה,לרוב רק הועילה וזה שיווק קרקעות ודירה בהנחה העברת תקציב
אין ספק שלציבור החרדי כחרדי עדיפה ממשלת שמאל ואם נצטרף לקואליציה עם לפיד יפתחו עלינו שערי גן עדן
אבלללללל
זה לא השיקול וברור לכל בר דעת שהבחירות עכשיו הם קידוש השם או חילול השם ונתניהו רשע מרושע אבל כיון שהוא נתמך ע"י הגוש האמוני אז יצא מזה קידוש השם
וחוצמזה מומלץ לעיין בתקציב המדינה ל23 שכבר הונח בכנסת ולראות כמה "פינוקים" מחכים לציבור החרדי

אחת--

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אין ספק שלציבור החרדי כחרדי עדיפה ממשלת שמאל ואם נצטרף לקואליציה עם לפיד יפתחו עלינו שערי גן עדן
אבלללללל
זה לא השיקול וברור לכל בר דעת שהבחירות עכשיו הם קידוש השם או חילול השם ונתניהו רשע מרושע אבל כיון שהוא נתמך ע"י
נתניהו קיצץ באכזריות בקצבאות ילדים,
אסור להתבלבל ולחשוב שהוא טוב..

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
אני חושב על סלוגן: על הבוקר, החרדים נוהרים לקלפיות.
סלוגן !
הכרעת הבוחר - תלויה בבוקר !!!
הכרעת הבוחר - קוראת בבוקר !!!
תחילת הישועה - בבוקר מתחילה [ואז להוסיף סמל ג' / ש''ס או ט או י' ;) ]
צו השעה - בבוקר מתחילה !!!

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אתם לא היחידים שאומרים לי את זה

ואם ישאלו שאלות?
לא ישאלו שאלות. אבל זו הצהרת שקר, והיא עבירה על החוק, ובמקרה שיוכח שלא היית מוגבלת - יש עונשים קבועים בחוק על הצהרת שקר.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית

ציביה

משתמש צעיר
לא ישאלו שאלות. אבל זו הצהרת שקר, והיא עבירה על החוק, ובמקרה שיוכח שלא היית מוגבלת - יש עונשים קבועים בחוק על הצהרת שקר.
לא כתוב בחוק מה ההגדרה של מוגבלות, מבחינתי גם מצב רוח דפוק מגביל אותי....
כל שכן נסיעה של כמה שעות
אין פה שום עבירה על החוק!!!!

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מוגבלת ניידות בגלל מרחק וגב תפוס בערך שבועיים לא עוזר להם?

אברך.

משתמש מקצוען
אין איך להוכיח האם אני מוגבל ניידות או לא, אני קמתי בבוקר עם 40 חום ולקחת שתי אופטלגין וירד לי החום אבל אני לא מסוגל ללכת ואני נקרא מוגבל ניידות, איך תוכיח שאני משקר...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה