קיצער, עדיף לכבות את הפלאפון ביום של הבחירות...
קיצער, עדיף לכבות את הפלאפון ביום של הבחירות...
השוואה מעניינת בין עלייה של 130 % בדירה לבין חד פעמי ושתיה מתוקהגם אני לא שכחתי אבל עדיין הגוש השמאלי "הוכיח" את עצמו וניצח בהעליית המחירים.
איפה זה אצלנו?הנציגים שלהם בכל עיר ככה זה אצלינו
...מקווה שתבינו
אחד מכל מפלגה...סה"כ טל' אחד לתזכר
נכון אבל הדבר הכי פחות גרוע זה להצביע למפלגות החרדיותאני דוקא זוכר את מי שקיצץ את הקצבאות, והעלה את מחירי הדיור...
20% עליה בשנה אחת שווה ל- 240% עליה ב-12 שנים של נתניהו כך שעדיין השמאל מנצח בנוק אאוט בעליית המחירים.השוואה מעניינת בין עלייה של 130 % בדירה לבין חד פעמי ושתיה מתוקה
הפשירו 130 אלף יח"ד מתוכם לדירה בהנחה לזוגות צעירים20% עליה בשנה אחת שווה ל- 240% עליה ב-12 שנים של נתניהו כך שעדיין השמאל מנצח בנוק אאוט בעליית המחירים.
שכחת או אתה רוצה לשכוח את כחלון ואת מחיר למשתכן.הפשירו 130 אלף יח"ד מתוכם לדירה בהנחה לזוגות צעירים
עובדות הם עובדות אין מה לנסות לעוות
אז נא להתייחס לעובדות.עובדות הם עובדות אין מה לנסות לעוות
תצביעי בקלפי נכים, רק תעדכני מייד את המטה באזור מגורייךאני לא מצליחה להבין למה אני חייבת להצביע בעיר שלי
למה אני לא יכולה איפה שאני נמצאת?
אני לא מתכננת לנסוע 3 שעות כי אני במרכז והקלפי בצפון...
מה אפשר לעשות?
כנראה שביבי עדין לא לימד אותך מספיק ליבה...20% עליה בשנה אחת שווה ל- 240% עליה ב-12 שנים של נתניהו כך שעדיין השמאל מנצח בנוק אאוט בעליית המחירים.
אל תביא את הכרטיס ההצבעה, אין בו שום עניין, רק תועלת למזכירים לדעת מה המספר מצביא שלך, שלא רלוונטי כלל בקלפי נגישה, כי אתה לא רשום בקלפי.ואם הם יראו את הכרטיס של ההצבעה שכתוב בו את העיר שלי?
ברור, כי בקלפי הזה עברו לפני כן עוד הרבה אנשים שעשו ככה , והמזכירים כבר הבינו את הרעיון, ואגב בהדרכה למזכירי קלפי נגישה אומרים להם שיתכוננו לזה שמגיעים הרבה אנשים להצביע.....אני אישית הבאתי אנשים להצביע בקלפי נכים ושכנעתי אותם שאין מה לפחד ואחרי שהצביעו הם ממש לא הבינו מה הפחד.
מאוד! מנסיון! מי שאין לו באמת עניין בזה שידע שהמאמץ להגיע לקלפי שלכם זה חלק ממצוות הבחירות!!!לתשומת לב!
מי שמצביע בקלפי נכים גורם להרבה מאוד עבודה למטות!!! (לברר למה הוא לא הצביע ולהרים טלפונים וכו')
למה???? תעזור למערכה בזה שתענה ותאמר שכבר הצבעת!!!! הרי זה לטובת כולנו!!קיצער, עדיף לכבות את הפלאפון ביום של הבחירות...
אפשר לשאול למה?אני לא מתכננת לנסוע 3 שעות כי אני במרכז והקלפי בצפון...
פעם עקב סיבה מיוחדת נאלצנו לכבות אז דפקו לנו בדלתקיצער, עדיף לכבות את הפלאפון ביום של הבחירות...
לא להגזים הגזירות היחידות זה חד פעמי ושתיה מתוקה,לרוב רק הועילה וזה שיווק קרקעות ודירה בהנחה העברת תקציבאפשר לשאול למה?
את לא חיה פה בארץ בשנה האחרונה?
מאות אשכולות בפרוג על ההתעללות של הממשלה בציבור החרדי בכל תחום, ברוחניות ובגשמיות לא גורמים לך לעשות את המאמץ הזה???
שנה וחצי כולנו בוכים כאן על גזירות מגזירות שונות, ועכשיו, כשהאפשרות לבעוט את צוררנו לכל הרוחות תלויה על בלימה, מנדט לפה או לשם, לא מוכנים להתאמץ בשביל זה??
אבי שליט"א, בהוראת מרן הגראי"ל זיע"א טס הלוך וחזור מצרפת כדי להצביע....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: