חץ קטן ליד שם החדר, מאפשר לך להוסיף משתמשים.עוד משהו מעצבן
שיש לי צאט אם מישהו . ואני רוצה להוסיף עוד מישהו - אז נפתח לי חדר חדש ולא מצטרף לצאט הישן.
חץ קטן ליד שם החדר, מאפשר לך להוסיף משתמשים.עוד משהו מעצבן
שיש לי צאט אם מישהו . ואני רוצה להוסיף עוד מישהו - אז נפתח לי חדר חדש ולא מצטרף לצאט הישן.
פחות נוחה? למה? לדעתי זה הרבה יותר נוח מהקודם. זה גם תחליף מאוד איטואיטיבי לזום.רק גוגלמיט שזה פרוצדורה הרבה פחות נוחה.
היום פתחתי את המייל וזה עבר לי לצ'אט החדש. רציתי לשנות בהגדרות לגרסה הקלאסית ואני רואה שזה מבוטל לי,לבחור הגדרות- הגדרות כלל
צר לי לאכזב אותך אבל מי שישתנה לו לא יכול להחזיר... מבאס ממש!!היום פתחתי את המייל וזה עבר לי לצ'אט החדש. רציתי לשנות בהגדרות לגרסה הקלאסית ואני רואה שזה מבוטל לי,
איך אפשר להוסיף את זה חזרה?
מצ"ב צילום. ידוע לך איך אפשר לסדר את זה כי אני רוצה את הגירסה הקלאסית... תודה מראש!
צפה בקובץ המצורף 1087379
זה כנראה לקודם של hangoutsראיתי שיש אנשים פה שיש פה את האופציה לחזור לקודם..
למה אצלי לא מופיע?
יש אופציה לחזור לתצוגה הישנה של Gmail כאןהיום פתחתי את המייל וזה עבר לי לצ'אט החדש. רציתי לשנות בהגדרות לגרסה הקלאסית ואני רואה שזה מבוטל לי,
איך אפשר להוסיף את זה חזרה?
מצ"ב צילום. ידוע לך איך אפשר לסדר את זה כי אני רוצה את הגירסה הקלאסית... תודה מראש!
צפה בקובץ המצורף 1087379
לא יעזור!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: