יש חץ כלפי מטה מצד שמאל (כשאת מרחפת מעל החדר המבוקש), תלחצי שם...2. מייל קבוצתי נפתח כל כל גודל העמוד...
יש חץ כלפי מטה מצד שמאל (כשאת מרחפת מעל החדר המבוקש), תלחצי שם...2. מייל קבוצתי נפתח כל כל גודל העמוד...
כן, שהצ'אט חסוםזה תוך כדי שעובד לך הצאט
?
אני מדבר כשהצאט חסום אם הבנת ......
כןהצט החדש עובד בנטפרי?
למה לא עובד לי?
כןהקישור הזה עובד לכם?Sign in - Google Accounts
mail.google.com
מה הכונה חסום חסום?תלוי איזה נטפרי - אם זה נטפרי חסום חסום אז אפשר להיכנס דרך "כל דואר" ואז לראות הודעות - בלי להגיב
אם זה נטפרי הרגיל אז זה כמו הצא'ט הישן
כן עובד.
שיניתי את ההגדרותומה לא עובד?
שיניתם את ההגדרות במייל?
או שלא מצליחים לשנות?
או שזה לא מצליח לטעון את הצ'אט?
בלתי נסבלהאיטיות....
אפשר הרחבה בענין זה?8. יש בזה משהו נוח שזה מתפקד כאפליקצייה נפרדת עם גישה משולחן עבודה בלי לפתוח את הדפדפן.
גם אותו אפשר להצמיד לשורת המשימות ולפתוח ללא דפדפן.אני הכרתי ב אנגאהוט רק תוסף, שכדי לפתוח אותו אני צריכה לפתוח את הדפדפן.
עוד לא ברור לי מספיק, כרגע נפתח לי בכרטסיה חדשה בדפדפן, ללא אייקון בשורת המשימות.אילו הצ'אט התקנתי את האפליקציה שלו ואז זה כמו תוכנה/יישום/אפליקציה נפרדת שלא תלויה כלל בג'ימייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: