כי אצל חמודי באמת האפליקציה קיימת כבר הרבה זמן.. למד איך להשתמש..אויבער נראה כמו ילד קטן שמתלהב מאוטו שלט.. חחח
חמודי נראה כבקי ורגיל
וזה ידוע שלילדים יותר קל להבין בטכנולוגיה מאשר מבוגרים..
כי אצל חמודי באמת האפליקציה קיימת כבר הרבה זמן.. למד איך להשתמש..אויבער נראה כמו ילד קטן שמתלהב מאוטו שלט.. חחח
חמודי נראה כבקי ורגיל
אני מכללית ומעולם לא הבנתי את הפטריוטיות לקופות החוליםרק לעקוב אחרי האשכול,
מרגיש כאילו יש כאן ניקים של כללית / מאוחדת...
פרסום לא מאושר:
אין אפשרות לפתוח אשכול בעל אופי עסקי, קבוצות רכישה, פרסום וכדו' ללא אישור ותשלום.
אני לא חושבת שרלוונטי באיזה קופת חולים נמצאים...אני מכללית ומעולם לא הבנתי את הפטריוטיות לקופות החולים
אבל מה אכפת לי כל עוד אפשר להסתכל ולאכול פופקורן
מעבירה את הנתון לכללית...אני מכללית ומעולם לא הבנתי את הפטריוטיות לקופות החולים
מעניין לעניין שלא באותו ענין
לכל אלו אשר מכסים את השיש עם נייר כסף
עצה טובה להימנע מקבלת שריטות מיותרות
אפשר להשתמש עם כפופות פלסטיק של סנו מגיע חבילה של זוג
ואו כפופות עבודה ניתן לרכוש בכל טמבור ב 5 ש"ח,
ובע"ה נשארים עם ידיים שלמים לפסח...
בהצלחה רבה
למה להתחרט?מעבירה את הנתון לכללית...
עוד תתחרטי על הגילוי... חחח
ובואו נעביר עוד נושא (כי למה לא? למכבי לא אכפת כל עוד האשכול קופץ )ניקים!
כמעט ערב פסח היום!
יפה ..למה להתחרט?
הכי קל להם עם הפטריוטים, גם אם יעשו להם תור לרופא פיטריות ציפורניים ל2026 הם ימשיכו להגיד שהקופה שלהם היא המושלמת
ניקים!
כמעט ערב פסח היום!
הצלחת לשכנע אותם להחזיק את זה !!!!!!!!!!!!!!!לא אתם אלו שהתלוננתם מקודם על המחשב והסמארטפון?
לא נראה שאתם פה לצרכי עבודה...
כבר מזמן לא ראיתי כל כך תגובה לא לגופו של עניין..לא אתם אלו שהתלוננתם מקודם על המחשב והסמארטפון?
לא נראה שאתם פה לצרכי עבודה
גוגל, לא מצאתי איפה מגישים נגדם תלונהאיך הגעת לזה?... אלטע זאכן ..
יש כפפות שחורות / כחולות כאלו.האם יש כפפות נטולות קמח לבנבן ודוחה שמשאיר בידיים ריח מעצבן?
מכירים מישהו שעבר קופה רק בגלל פרסומת - מוצלחת יותר או פחות - ?
אנשים יודעים שבבחירת קופה השיקול הקובע הוא למי יש מרפאה טובה יותר באיזור המגורים שלהם. והנתון הזה עובר מפה לאוזן, מאשה לרעותה.
פרסומת בתחום - לטעמי - זה בזבוז כסף בלבד.
ולא, לא צפיתי בפרסומת שלהם ואין לי כל כוונה לעשות זאת. תחושת תיעוב בפני כל מפרסם שדוחף לי בכח את מרכולתו בכל דרך אפשרית, ולא משנה מה הוא משווק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: