היו צריכים להתאים את הפרסומת הזאת לקהל יעד יותר מדויק כגון פרסום בוואצאפ
או רק למי שגולש במובייל/נייד (לא יודע אם ניתן לעשות פילוח כזה)
ברור שניתן...היו צריכים להתאים את הפרסומת הזאת לקהל יעד יותר מדויק כגון פרסום בוואצאפ
טענה מגוחכת...זה לא מכבי יצרו את הפרסומת. זה משרד הפרסום, שמבין היטב מה זה חרדים.
וכי מישהו התלונן על תנובה ש'חושבת שאני נראה כמו קרלו'?
נכון,סיקרנתם אותי להיכנס לקישור ולצפות בסרטון
אני רואה שהוא נועד לקדם גם את האתר של מכבי ולא רק את היישומון, כל אחד עם מה שמתאים לו...
צפה בקובץ המצורף 1342582
אם הוא היה מחזיק מחשב ביד זה היה טוב יותר?נכון,
אבל מה שחוגג כאן זה האפליקציה וזה משהו שמפריע להרבה !
תשאלו את @בנצי מיוזיק ..אם הוא היה מחזיק מחשב ביד זה היה טוב יותר?
אולי צריך לעשות סינון לפי מכשירים - אלו שגולשים מהנייד יראו פרסום להורדת האפליקציה, ואלו שגולשים מהמחשב יראו פרסום לאתרתשאלו את @בנצי מיוזיק ..
מה כן, ברור שמחשב פחות צורם בעין -שוב לאלו שככה- מאשר סמארטפון!
סיקרנתם אותי להיכנס לקישור ולצפות בסרטון
אני רואה שהוא נועד לקדם גם את האתר של מכבי ולא רק את היישומון, כל אחד עם מה שמתאים לו...
צפה בקובץ המצורף 1342582
אם הוא היה מחזיק מחשב ביד זה היה טוב יותר?
למה רק מחשב,תשאלו את @בנצי מיוזיק ..
מה כן, ברור שמחשב פחות צורם בעין -שוב לאלו שככה- מאשר סמארטפון!
אולי תציע כאן.אולי צריך לעשות סינון לפי מכשירים - אלו שגולשים מהנייד יראו פרסום להורדת האפליקציה, ואלו שגולשים מהמחשב יראו פרסום לאתר
אתה רוצה גם סרטון נפרד לגולשים ממובייל וממחשב?בהמשך
לא בין הרופא לאויבער
הנידון הוא בעצםאתה רוצה גם סרטון נפרד לגולשים ממובייל וממחשב?
פרסום לא מאושר:
אין אפשרות לפתוח אשכול בעל אופי עסקי, קבוצות רכישה, פרסום וכדו' ללא אישור ותשלום.
המציאות היא שכל הרבנים של כל החוגים ללא יוצא מן הכלל מורים להשתמש לכתחילה עם מחשב ולא עם סמארטפון.הנידון הוא בעצם
האם עדיין למיינסטרים החרדי
גם זה שמשתמש במחשב לאינטרנט
צורם סמארטפון?
מסכים לגמרי זו היית תגובה למי ששאל האם צריך סרטון נפרד לאלה שגולשים במחשבהמציאות היא שכל הרבנים של כל החוגים ללא יוצא מן הכלל מורים להשתמש לכתחילה עם מחשב ולא עם סמארטפון.
בפרוג כבר נפתחו עשרות אשכולות לדיון על בעיית השימוש בסמארטפון, ללא השוואה לאשכולות על מחשב,
נראה לי שהתשובה ברורה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: