בריאות הפרדות שרירים בבטן

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
לאחרונה התחלתי לעשות פילאטיס, באחד השיעורים ביקשתי מהמורה לבדוק לי את מצב השריר האורכי, והיא בדקה ואמרה לי שיש לי הפרדות שרירים של ס"מ וחצי , רציתי לשאול, מה עושים עם זה? איך מטפלים? למי ניגשים? יש בכלל מה לטפל?
תודה

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
לאחרונה התחלתי לעשות פילאטיס, באחד השיעורים ביקשתי מהמורה לבדוק לי את מצב השריר האורכי, והיא בדקה ואמרה לי שיש לי הפרדות שרירים של ס"מ וחצי , רציתי לשאול, מה עושים עם זה? איך מטפלים? למי ניגשים? יש בכלל מה לטפל?
תודה
אני חזרתי לחדר כושר 4 חוד' אחרי לידה והמדריכה אמרה שיש לי היפרדות שרירים.
רופאת נשים הפנתה לפיזותרפיהי ויש תרגילים ממוקדים לזה וזה מצטמצם במשך הזמן עם תרגילים נכונים.
כמובן אם יש רווח מידי גדול אסור לעשות כל תרגיל(אך בגדול הגישה הרווחת כיום שיש להמשיך להתעמל -כמעט כרגיל ולא להמנע לעסוק בפעילות בשל כך)

אתיס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
תודה
למיטב ידעיתי זה נקרא היפרדות בטנית, תופעה נפוצה לנשים אחרי לידה, מדריכות פילאטיס נותנות הדרכות לתרגילים שמועילים לזה.
(ואגב, זה לא מלחיץ בכלל לי מדריכת הפילאטיס הסבירה שזה כמו שקית שנהיה בה חור, ועובדים על לסגור את החורים... המקסימום שזה משפיע אם לא מטפלים בזה זה על היופי- שזה הרבה)

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
תודה לכל המגיבות, אני לא אחרי לידה אבל כן אחרי הפלה מעט מורכבת- זה קשור?
מה עוד ניתן לעשות כדי לצמצם את ההפרדות? יש צורך לפנות לפיזוטרפיה?

Goldidea

משתמש מקצוען

seven up

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אני גם חוששת שיש לי את זה ולדעתי יותר מ1.5 מס"מ.
צריך ללכת לרופא בשביל לאבחן את זה בטוח?
מה אני צריכה לעשות?

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שהמדריכת פילאטיס שלך תסביר לך איזה תרגילים עוזרים לזה וזה אמור להסתדר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה