נכתב ע"י מטאלי;n5013628:כמו שכתבו אפשר להכין זאת לבד, אבל יש כמה חומרים שצריך להוסיף כדי לתת לסבון עמידות, (מכיוון שהבלונים גדולים וככל שהבלון גדול יותר הוא נקרע מהרי יותר) אם תרצו אברר חומרים...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;n5013678:כבר כתבתי כמה פעמים את המתכון (שקבלנו ממפעיל מקצועי)
1 כוס אמה פיירי צהוב
8-10 כוסות מים
1/2 כוס גליצרין או סוכר - למי שמתעצל (כמוני) ללכת לקנות.
אפשר להוסיף גם מעט אבקת אפיה שג"כ תורמת ליציבות
מערבבים הכל וממתינים לפחות חצי שעה.
יוצאות בועות גדולות, יפות ויציבות
חני
נכתב ע"י mila;n5013723:תודה רבה, אפשר גם סוכר קנים של רובינפלד?
נכתב ע"י u60;n5013059:אני מחפשת הפעלה/מפעילה בבועות סבון
באזור ביתר עילית
מישהו מכיר?
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;n5013678:כבר כתבתי כמה פעמים את המתכון (שקבלנו ממפעיל מקצועי)
1 כוס אמה פיירי צהוב
8-10 כוסות מים
1/2 כוס גליצרין או סוכר - למי שמתעצל (כמוני) ללכת לקנות.
אפשר להוסיף גם מעט אבקת אפיה שג"כ תורמת ליציבות
מערבבים הכל וממתינים לפחות חצי שעה.
יוצאות בועות גדולות, יפות ויציבות
חני
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;n5013871:למה? זה הסוכר היחיד שיש לך בבית?
אולי תקחי סוכר לבן משכנים.
אין לי מושג, אף פעם לא ניסיתי. גם אין לי מושג איזו תכונה של הסוכר גורמת לבלונים להיות יציבים ולזקים יותר.
בהצלחה
חני
אשמח שתיצרי איתי קשר במייל,יש לי משהו אחר מיוחד להציע לך <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אני מחפשת הפעלה/מפעילה בבועות סבון
באזור ביתר עילית
מישהו מכיר?
לצערי לא ניתן לפרסם מייל .צרי קשר בפרטיאשמח שתיצרי איתי קשר בפרטי,יש לי משהו אחר מיוחד להציע לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: