נכתב ע"י שרחיה;n4899673:מודעות שכיף להסתכל עוד ועוד...
והלוגו מדהים!
הופה - - -נכתב ע"י yamb;n4899804:ראיתי בעיתון ומאד מאד אהבתי
הלוגו כל כך חכם!
לגבי הלוגו של הצלמת-לדעתי מידי גדולו.. כמובן חיפשתי שם מי הגרפיקאית ולא מצאתי ..
שימי שם את הלוגו שלך
אפילו רק את השם בפונט רגיל כזה
עד שתעצבי לוגו ממש, ככה אני חושבת.
תודה על המחמאות.נכתב ע"י שלמה צנחני;n4900407:לוגו גאוני. מודעות יפהפיות.
דווקא אני מאד התחברתי לשילוב של האפור בהיר והורוד חזק, נראה לי מאד מבדל ומטמיע את ייחודיות המותג,
וגם עליו הוורוד מודגש יותר.
נכתב ע"י welcome;n4900805:יותר מהאיכות של המודעות התפעלתי מהענייניות שבהעלאתם לפרוג, התגובה לכל אחד והרצון הכנה לקבל ביקורת, כנראה שהם אכן מפתח להצלחה כפי שרואים כאן.
בת שבע, היה שווה לחכות לתגובתך - - -נכתב ע"י בתשבע7;n4902760:זו סדרת מודעות מקסימה!
הלוגו גאוני, אלומת האור על סידור הפרחים מאירת עיניים ויוצרת תחושה של חג!
יותר מכל, הסיפורים הקטנים שלך מוסיפים המון אנושיות וסימפטיה.
הרבה הצלחה!
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4900988:תענוג לעיניים, סדרה מקסימה!
אומרים שאם המיתוג עובד היטב כסדרה, הרי לך סימן שמדובר במיתוג מוצלח - והמיתוג בהחלט עובד נפלא בסדרה!
סידור הפרחים בצורת הלוגו - שיא השיאים. מקסים.
לגבי הלוגו - יצירתי ומצוין. בדיעבד הייתי מנסה לרכך / לעגל את הפינות החדות, במיוחד בנושא רך ונעים כמו פרחים.
בהצלחה רבה!
נכתב ע"י קלרינט;n4903956:שמחתי מאד לשמוע ממנה כעת, שהיא השתמשה שוב בבסיס הספוג ועצבה אותו שוב מפרחים מלאכותיים
כדי שישמש כאלמנט קישוט בחלון הראווה בחנות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: