19:22 – צבא אוקראינה: מאמינים שכוחות בלארוסים קיבלו הוראה לחצות את הגבול המשותף.
19:20 – פוטין בהצהרה: "חיילים רוסים נלחמים באומץ, כמו גיבורים, ומקריבים את חייהם. רוסים ואוקראינים הם עם אחד. האוקראינים הם ניאו-נאצים שמשתמשים באזרחים שלהם כמגן אנושי".
19:19 – נשיא אוקראינה זלנסקי: "לא מעוניין להסתכל לשר החוץ של רוסיה בעיניים".
19:18 – הכוחות הרוסיים עדיין במרחק כ-25 ק"מ ממרכז קייב, כך לפי גורמים ששוחחו עם רויטרס.
19:13 – גורמים אמריקנים: 90% מהכח הרוסי שהיה מוצב בגבולות אוקראינה כעת בתוך המדינה – לעומת 75% ביום שני.
19:10 – נשיא רוסיה ולדימיר פוטין שוחח עם יורש העצר הסעודי. לפי סוכנות הידיעות "ריה" השניים דיברו על המצב באוקראינה, וכמו כן פוטין הדגיש כי משבר האנרגיה העולמי לא צריך להיות סוגייה פוליטית. בנוסף, פוטין אמר שכל החברות באופ"ק צריכות לעמוד בהתחייבויות שלהן.
19:08 – זלנסקי לפוטין: "אם אתה לא רוצה לעזוב את אדמתנו כעת – שב איתי לשולחן המשא ומתן. אני זמין. אבל לא בשולחן 30 מטר, כמו עם מקרון ושולץ. אני שכן! אני לא נושך. אני בנאדם נורמלי. שב איתי, דבר איתי. ממה אתה מפחד?".
19:03 – באוקראינה מדווחים שמספר ההרוגים בבנין הדירות בצ'רנייב עלה ל-26.
19:00 – מפקד פיקוד המרכז של צבא ארצות הברית, גנרל פרנק מקינזי, ל'חדשות 13': "אני מתרשם מהעמידה של אוקראינה. ארה"ב לא הראתה עוד את כוחה בעימות הזה. איראן היא מקור הרשע באזור ואנחנו נוודא שלא יהיה לה נשק גרעיני".
18:56 – בכיר בפנטגון: "הרוסים יכולים להמשיך מחרסון למיקולאייב". המטרה הרוסית בתרחיש כזה עשויה להיות לייצר רצף על הים השחור ולנתק את אוקראינה מהים.
18:51 – שר החוץ האוקראיני קולבה אמר שקיים היום שיחה טלפונית עם מקבילו האמריקני בלינקן כדי לתאם חיזוק נוסף של יכולות ההגנה האווירית של אוקראינה והטלת סנקציות חדשות על רוסיה.
18:48 – לאחר מאמצים רבים של נציגי משרד החוץ, זק״א אנשי חב״ד וחברת הקבורה מנוחה לעד, גופתו של המנוח רומן ברודסקי ז״ל תועבר היום בשעות הערב, מאוקראינה למולדובה ומשם לרומניה. מחר בשעות הבוקר צפוי ארונו של רומן ז״ל יצא בטיסה מיוחדת מיאש-רומניה.