זה זה.מה זה?
מסלול הלכה באינפיניטי הינו מסלול מניתי ,שמוגדר סיכון מוגבר ,אע"פ שאינו נקרא כך.
ואני דיברתי על מסלול "הלכה" שמדיניות ההשקעה בו היא כ- 100% במדד מניות MSCI ACWI.
זה זה.מה זה?
מסלול הלכה באינפיניטי הינו מסלול מניתי ,שמוגדר סיכון מוגבר ,אע"פ שאינו נקרא כך.
ואני דיברתי על מסלול "הלכה" שמדיניות ההשקעה בו היא כ- 100% במדד מניות MSCI ACWI.
יש לך שאלה?
תקראו את העמוד הראשון כאןאני לא מבינה בזה, תכלס איפה הכי כדאי להפקיד?
יש לך שאלה?
כי זה לא מובן מה אתה רוצה?
הכוונה לאינפיניטי חיסכון לכל ילד - הלכה?ואני דיברתי על מסלול "הלכה" שמדיניות ההשקעה בו היא כ- 100% במדד מניות MSCI ACWI.
כן.הכוונה לאינפיניטי חיסכון לכל ילד - הלכה?
בקישור שהבאתי רשום שרק 50% מושקע בתעודות סל שמחקות MSCI.
זה לא בדיוק מה שכתוב שם.בקישור שהבאתי רשום שרק 50% מושקע בתעודות סל שמחקות MSCI.
50% זה יותר מחלק מהכסף.זה לא בדיוק מה שכתוב שם.
ובגלל שהחיקוי הוא סינטטי, אז הם יכולים לחקות את המדד ב100% גם ללא השקעה בפועל של 100% מהכספים במדד, ולכן יש חלק מהכסף במק"מ וכדו'.
הם יכולים לחקות את המדד גם עם אחוזים קטנים יותר של הכסף, ועדיין לקבל תשואה כאילו 100% מושקע במדד בפועל, ולהשקיע אפי' 70% במק"מ.50% זה יותר מחלק מהכסף.
כמה שידוע לי בהפניקס מסלול בסיכון מוגבר זה s&p500 ונראה לי שיש עליו כשרותכיום בחיסכון לכל ילד המסלול היחיד המנייתי זה באינפניטי
טעות..כמה שידוע לי בהפניקס מסלול בסיכון מוגבר זה s&p500 ונראה לי שיש עליו כשרות
לכן היחיד זה אנפיניטי.כמה שידוע לי בהפניקס מסלול בסיכון מוגבר זה s&p500 ונראה לי שיש עליו כשרות
אין כזה דבר (כשר) בחסכון לכל ילדכמה שידוע לי בהפניקס מסלול בסיכון מוגבר זה s&p500 ונראה לי שיש עליו כשרות
למה לא @השקעות R הון @מקצועי בלבדלא מצליחה להחזיק ראש
האם יש לכם המלצה ליועץ (עם רשיון כמובן!)
אני רוצה יעוץ כוללני על קרנות הגמל והפנסיה שלי וכן על חיסכון לכל ילד
אפשר להוריד מידע ב 18 ש"ח מהמסלקה הפנסיונית.ומי שאין לו רשיון יועץ לא יכול לקבל גישה למאגר, ע״כ אני מבקשת המלצה מנסיון בלבד על יועץ עם רשיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: