@.B.B הנכבד! אתה מפעיל היגיון בריא, ואין ביכולתי לשכנע אותך לא להוציא דיבה על ליצמן ועל שתה"פ, אך אבקש שתנסה להאמין לי: ליצמן לא היה מעורב בשום צורה בהקמת הקו ודרכי פעילותו. דיברתי איתו עשרות פעמים בחיי, ועל הקו לא דיברתי איתו או עם עוזרו בבצ'יק גם לא פעם אחת, לא לפני הקמתו וגם עד היום לא.הקו הזה זה ג'וב שליצמן בזמנו דחף למישהו מאנ"ש
זה היה קו קורונה היעודי ממשרד הבריאות לציבור החרדי
הקו פועל בהחלט לא בהתנדבות. אך לא קיבלתי שקל אחד ממשרד הבריאות, ולא מאף גורם ממשלתי!ובטוח שהוא ישב אז טוב טוב וזה לא היה בהתנדבות אלא בתשלום נדיב חבל"ז ממשרד הבריאות או מקור אחר ממשלתי.
ההסכם היה שככל שאהיה יותר טוב ומדויק לאוזן החרדית, ארוויח יותר מאזינים. אם אהיה משעמם או ארגיז את הציבור החרדי, יינטשו אותי - וע"כ השתדלתי לפעול בדיוק לפי מה שהציבור צריך.
גם כאשר הקורונה יצאה מהאף של הציבור, יכולתי לעבור צד, אך הייתי נאמן להם והלכנו בין הטיפות.
בנוסף, פעלתי להחתים עשרות רבנים ללא תמורה כספית כלל! קיימתי כינוסים שצברו כותרות, ללא תמורה כלל!
בדיוק. קטפתי את הפירות שהשקיתי סביב השעון, במחיר של הפגנות מתחת הבית, השמצות, איומים ופשקווילים נגדי, ולקינוח... פרגונים מהסוג של: "שחיתות" (לא מתכוון אליך. התנסחת בניטרליות נעימה).אח"כ הוא החליט להפוך את זה לקו מידע לציבור החרדי, כשהוא רוכב על גל המאזינים מתקופת הקורונה והרייטינג המטורף שהקו צבר
שמח שהגעת לאותה מסקנה שלי, ושל יתר המאזינים תודה!זכותו לעשות את זה, וגם אני קיבלתי ע"ע בל"נ להקשיב רק לקו שלו עם התוכן המסונן ובלי קשקושים
חלק 100חוז, נקודה. יועץ התקשורת שלו יעקב איזק פנה לגורם רבני לבקש שדרן שיכול לעשות משהו 'גלאט' ולהלך בין הטיפות כגון בנושאים של איזה מקווה פתוח ואיזה לא וכו', כך שהקו יתאים לרבבות בחורים, אברכים וילדים מכל החוגים וד"ל. ובעקבות ניסיון קודם שלהם איתי הציעו את שתה"פ עם קו שאני הקמתי בעצמי, על מספר שלי, לטווח המיידי (כשסברו שמדובר בחודש בלבד). אך כעבור זמן הסיקו ששתה"פ משתלם למשרד הבריאות יותר מאשר לי והקו המשיך לפעול ככל שנדרש.אבל מבחינת שקיפות היה פה משהו לא 100% גלאט.
אם בכל זאת לא תאמין לי, אין ביכולתי לשכנע אותך