אסתי מהודר
משתמש מקצוען
שמחה לשתף במתכון מהמם,
אודה-הוא לא כ"כ קל
ומכינה את זה רק לאירועים מיוחדים (חגים אירוסין וכו)
התוצאה מדהימה!!!
אם חיפשת תמיד מתכון כזה זה זה!
מלית:
*150 גר שוקולד מריר -לרסק במעבד מזון עד לקבלת שוקולד מרוסק
*1/3 כוס אבקת סוכר
*1 כוס קורנפלקס מתוק(תלמה) קצוץ דק במעבד
*1 כוס שקדים/בוטנים/אגוזים טחונים גס
*1 כף חמאת בוטנים
*1 כף דבש
*1 כפית ת.וניל
*2 חלבונים
לערבב: לתערובת חלקה. ליצור כדורים בידיים לחות בגודל של זית להניח על מגש ולהקפיא.
בצק:
*1/4 3 כוסות קמח
*3/4 כוס אבקת סוכר
*275 גר מרגרינה קרה (חתוכה לקוביות)
*1 כף ת.וניל
לערבב ב-K עד שמתגבש בצק ולא יותר .
אחדו ושימו בניילון ,שמרי במקרר שעתיים לפחות.
רדדי את הבצק בין שתי נייר אפייה מקומחים לעלה בעובי של 3 מ"מ , חתכי לריבועים 5 על 5 ס"מ
הניחי עגול (זית) קפוא מהמלית במרכז הריבוע ועטפי (את הבצק)
לאפות 20-30 דק או עד הזהבה ב-180 מעלות
לצנן....
להמיס (באדים)
*200 גר שוקולד
*מעט שמן
*ת.וניל
לטבול מ-2 הצדדים אן לזלף פסים.
בהצלחה!!!!
אודה-הוא לא כ"כ קל
ומכינה את זה רק לאירועים מיוחדים (חגים אירוסין וכו)
התוצאה מדהימה!!!
אם חיפשת תמיד מתכון כזה זה זה!
ערגליות שוקולד( כ-50 יחידות)
מלית:
*150 גר שוקולד מריר -לרסק במעבד מזון עד לקבלת שוקולד מרוסק
*1/3 כוס אבקת סוכר
*1 כוס קורנפלקס מתוק(תלמה) קצוץ דק במעבד
*1 כוס שקדים/בוטנים/אגוזים טחונים גס
*1 כף חמאת בוטנים
*1 כף דבש
*1 כפית ת.וניל
*2 חלבונים
לערבב: לתערובת חלקה. ליצור כדורים בידיים לחות בגודל של זית להניח על מגש ולהקפיא.
בצק:
*1/4 3 כוסות קמח
*3/4 כוס אבקת סוכר
*275 גר מרגרינה קרה (חתוכה לקוביות)
*1 כף ת.וניל
לערבב ב-K עד שמתגבש בצק ולא יותר .
אחדו ושימו בניילון ,שמרי במקרר שעתיים לפחות.
רדדי את הבצק בין שתי נייר אפייה מקומחים לעלה בעובי של 3 מ"מ , חתכי לריבועים 5 על 5 ס"מ
הניחי עגול (זית) קפוא מהמלית במרכז הריבוע ועטפי (את הבצק)
לאפות 20-30 דק או עד הזהבה ב-180 מעלות
לצנן....
להמיס (באדים)
*200 גר שוקולד
*מעט שמן
*ת.וניל
לטבול מ-2 הצדדים אן לזלף פסים.
בהצלחה!!!!