מאיזה שבוע של ההריון להתחיל לבדוק?
אני גם התחלתי בשבוע מוקדם מאוד, בגלל שהיה לי בהריונות קודמים.
והיה חשש גם הפעם,
סכרת זה לא משחק... חייבים לשמור אם יש...
מאיזה שבוע של ההריון להתחיל לבדוק?
זו ההנחיה שהרופאה נתנה ליחושבת שהשומן מונע מהסוכר לקפוץ- גורם לספיגה איטית יותר. לכתחילה כדאי להוסיף שומן, לא שהוא מוריד את הסוכר.....
..
לאכול אגוזים כשאת מגלה סוכר גבוה??זו ההנחיה שהרופאה נתנה לי
כןלאכול אגוזים כשאת מגלה סוכר גבוה??
מענין
בין הארוחה לבדיקת סוכר ברור שלא לאכול כלום.אולי מפה אוכל לקבל עזרה? הלוואי...
ב"ה בחודש תשיעי והיום (!!) הרופאה אמרה לי לעשות פרופיל סוכר - ז"א לבדוק סוכר במכשיר 7 פעמים ביום לפני ואחרי כל ארוחה ולפני שינה. בגלל שפעמיים יצא לי סוכר בצום טיפה גבוהה (100) .
אני צריכה לעשות זאת במשך שבוע ואז לחזור אליה שוב.
לא הבנתי מהאחות מספר דברים: אסור לאכול כלום בין הארוחות כי זה יכול להשפיע על התוצאות או שאני אמורה להתנהג כרגיל ולבדוק כמו שאמרו לי?
מה יכולה להיות ההשפעה של התפתחות סכרת בכזה שלב בהריון?
תודה על כל עזרה שתוכלו לתת לי!
זה ברור . ואחרי הבדיקת סוכר? כי צריך לבדוק שוב לפני הארוחה הבאה ואולי זה ישפיע?בין הארוחה לבדיקת סוכר ברור שלא לאכול כלום.
את אוכלת משהו כמעט נטול סוכר וזה בסדר גמור.אני לא צמה בין הארוחות
דוקא אז אחרי שאני רואה שמילא הסוכר שלי כמו צום סוג 85, אני מפרגנת לעצמי קפה בלי הרבה סוכר וקובית שוקולד ללא סוכר ובודקת אחרי שעה
לסיים ארוחה לחכות שעה, לבדוקאולי מפה אוכל לקבל עזרה? הלוואי...
ב"ה בחודש תשיעי והיום (!!) הרופאה אמרה לי לעשות פרופיל סוכר - ז"א לבדוק סוכר במכשיר 7 פעמים ביום לפני ואחרי כל ארוחה ולפני שינה. בגלל שפעמיים יצא לי סוכר בצום טיפה גבוהה (100) .
אני צריכה לעשות זאת במשך שבוע ואז לחזור אליה שוב.
לא הבנתי מהאחות מספר דברים: אסור לאכול כלום בין הארוחות כי זה יכול להשפיע על התוצאות או שאני אמורה להתנהג כרגיל ולבדוק כמו שאמרו לי?
מה יכולה להיות ההשפעה של התפתחות סכרת בכזה שלב בהריון?
תודה על כל עזרה שתוכלו לתת לי!
הבדיקה צריכה להיות שעה מתחילת הארוחה, לא מסופהלסיים ארוחה לחכות שעה, לבדוק
ואח"כ את יכולה לאכול
יש על זה דעות שונות ויש שאומרים שעתייםהבדיקה צריכה להיות שעה מתחילת הארוחה, לא מסופה
נכון.יש על זה דעות שונות ויש שאומרים שעתיים
לעשות סוג של דיאטהממה כדאי להמנע לאכול כדי לא להגיע לעובר גדול?
(בעקבות לידה קודמת)
אכן ההנחיה לסוכרתיים לאכול מקסימום במשך רבע שעה...תגידו מה ההיגיון של שעה אחרי תחילת ארוחה?
תמיד אני מסימת לאכול אחרי רבע שעה/חצי שעה ואחרי שעובר שעה מתחילת ארוכחה בודקת ויוצא ערך טוב, פחות מ130 לרוב
עכשיו אכלתי לאט תוך כדי עבודה וסיימתי רק אחרי 45 דק, בדקתי וברור שהתוצאה היתה גבוהה 147,
למה הבדיקה לא צריכה להיות לפחות חצי שעה אחרי סיום הארוחה?
מבינות את השאלה?
ברור שאם הדקה סימתי לאכול משהו אז הסוכר עוד לא יתאזן
ואם אני אוכלת יותר משעה אז בכלל..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: