אין רכבת כזו, היא בתכנוןיש רכבת אריאל, ככל הידוע לי היא ממוקמת ביו"ש.
ולכאורה זו תהיה רכבת קלה
אין רכבת כזו, היא בתכנוןיש רכבת אריאל, ככל הידוע לי היא ממוקמת ביו"ש.
פנינים מתוך נייר העמדה של תושבי מודיעין - "כל כביש נוסף הוא מיותר", "פגיעה במגוון הביולוגי בשטח של כביש 4431"נראה שהם מתמקדים יותר בכביש 3 ו"על הדרך" שונא חרדים הכניס לשם את העז של 4331
שנים ארוכות קודם עבדו על הרחבת השוליים, רק בשביל לגלות יום אחרי סיום הפרויקט שהפקקים לא מפסיקים לגדול, ופלסטר קטן לא מתקרב להיות פתרון..בלתק,
כבר מעל שנה?
4 וחצי שנים לפחות מאז שהתחילו את פרויקט הרחבת הכביש!
לחצוב 2 מנהרות ענקיות בכביש 9 בירושלים הצליחו בפחות זמן.
אין בעיה, מחר אני חוסם יציאה אחת ממודיעין...כל כביש נוסף הוא מיותר
האחריות על נבחרי הציבור.שאלה שאני מתכוונת ברצינות ממש- מי אמור להיות אחראי על הגישה לעיר. משרד התחבורה או אגף התחבורה בעיר?
בפועל הפקידות הממשלתית היא זו שאחראית על ביצוע החלטות הדרג הפוליטיהאחריות על נבחרי הציבור.
כל המידע שאתה מחפש נמצא כאן -ואולי גם לדווח מה הם עשו ועושים כל הזמן בנידון...
ובאזור שם אמור באמת להיות מרכז מסחרי ענק.כדי להקים מרכז תעסוקה נוסף צריך שיהיה כביש מילוט - פתח יציאה נוסף, כדי שבמקרה חירום חלילה לא ייווצר עומס "צוואר בקבוק" על היציאה הבודדת.
כביש גישה נוסף מקודם זה מספר שנים על ידי ראש העיר - הלא הוא כביש 4431 אשר אמור לצאת מכיכר הכניסה לגרין פארק מאחורי כפר רות ולפיד ישירות אל כביש 443. מי שמתנגדים אליו הם בעיקר שכניכם היקרים ממודיעין-מכבים-רעות אשר בעלי החיים בתוואי המיועד חשובים להם יותר ממכם. זה לא סוד שלתושבי מודיעין וארגוני הירוקים יש לובי חזק יותר בממשלה מאשר לחרדים...
לא משנה מי יהיה בראשות העיר כל עוד הפקידים שונאי החרדים ימשיכו לשבת בלשכותיהם. אם חשקה נפשכם להפגין כנגד אי-מי כדי להוציא את התסכול עשו זאת בעיר מודיעין הסמוכה אליכם. זה יהיה אפקטיבי ויעיל הרבה יותר!
מה יהיה אח"כ שנחכה בפקקים של צומת שילת?שנים ארוכות קודם עבדו על הרחבת השוליים, רק בשביל לגלות יום אחרי סיום הפרויקט שהפקקים לא מפסיקים לגדול, ופלסטר קטן לא מתקרב להיות פתרון..
(לא בדקתי מספר שנים אבל אני מתקרב לגיל 30 ומאז שאני בחיידר יש עבודות בכביש..).
והמידע הזה (לפחות הקישור השני, הראשון חסום לי) מלפני שנתייםכל המידע שאתה מחפש נמצא כאן -
שני הקישורים מלפני שנתיםוהמידע הזה (לפחות הקישור השני, הראשון חסום לי) מלפני שנתיים
נקווה שעשו יותר מזה ונשמח שיפרטו יותר
והמידע הזה (לפחות הקישור השני, הראשון חסום לי) מלפני שנתיים
נקווה שעשו יותר מזה ונשמח שיפרטו יותר
יש עוד כתבות עדכניות אבל הן חסומות -שני הקישורים מלפני שנתים
וזו תמונת מראה עבור כל הדוברים דפה...
אני רק לא חושב שעובדות מבלבלות אותם
הם תכף יסבירו לך ששנתיים זה אתמול
ובכלל ראש עיר לא אמור ללכת לועדות...
וכל חברי הוועדות הם שונאי דת והטענות צריכות להיות מופנות אליהם,
מה הכונה משרד התחבורהאגב, לפי מה שרשום בכתבה הנ"ל משרד התחבורה הוא זה שמעכב ומתנגד כעת לכביש 4431. רק מזכיר שיושב שם איש ציבור שהצבעתם עבורו בבחירות.
אז בהחלט יש עוד על מי להתלונן...יש עוד כתבות עדכניות אבל הן חסומות -
תמיכה מפתיעה למאבק להצלת עמק הצבאים - מודיעין ניוז
תמיכה מפתיעה למאבק להצלת עמק הצבאים חברי הכנסת שהתגייסו לעזרת פעילי המאבק הביאו את הנושא לדיון בוועדת הפנים והגנת הסביבה, בו התברר שמשרד התחבורה מתנגד לכוונה לסלול את כביש 4431 בליבו של האזור הייחודי: "מבחינה תחבורתית לא נדרש חיבור לכביש 443" המאבק הציבורי להצלת עמק הצבאים של מודיעין הגיע בשבוע...www.mnews.co.il
אגב, לפי מה שרשום בכתבה הנ"ל משרד התחבורה הוא זה שמעכב ומתנגד כעת לכביש 4431. רק מזכיר שיושב שם איש ציבור שהצבעתם עבורו בבחירות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: