בונה אתרים
משתמש פעיל
לעבור לבית שמשתתמקדו מה אפשר לעשות היום!
לעבור לבית שמשתתמקדו מה אפשר לעשות היום!
ביו"ש אין רכבות, למה? ככה!הארכת רכבת מודיעין עד מו"ע
מה, נגיד בבני ברק?מעלה רעיון מהפכני לטובת הנצורים... הידעתם כי ביקום מקביל כדי שראש עיר יצליח להיבחר עליו להוכיח את עצמו בנק' שחשובות לתושבים?
במקום לחפש חבר של חבר של חבר של מישהו שקשור למישהו בחלונות הגבוהים - תפנו לאחד והיחיד שלו אתם מצביעים ואשר אמון על תפקוד העיר ורווחת התושבים שיפתור את הפלונטר.. גדול עליו? לכל אדם יש תחליף ומידי פעם טוב ובריא לרענן את המערכת..
לא נעים לצנן את הכעס.עיר במצור: אמבולנס בדרכו למקרה חירום לא מצליח לעבור ולצאת. כמו בכל בוקר וערב העיר מודיעין עילית נצורה!!
צפה בקובץ המצורף 1818933
בלתק,כבר מעל שנה...
ובינתיים זה רק ניהיה יותר גרוע
אני יודעת שעמוס משם.זה מליד הפארק [לשעבבר] לכיוון היציאה מהעיר
וכבר משם עמוס כל בוקר
שאלה שאני מתכוונת ברצינות ממש- מי אמור להיות אחראי על הגישה לעיר. משרד התחבורה או אגף התחבורה בעיר?כל הסיפור הזה קורה בו בזמן שבבית שמש יש כבר את מחלף רמת בית שמש
אני לא חושבת שזה נכון.אני לא תושבת העיר וכמעט לא מבקרת בה, אבל ממה שאני שומעת מאנשים פה ובכלל.
יחסית לבני ברק יש במודיעין עילית הרבה רכבים פרטיים. (בבני ברק אין חניות ויש פחות רכבים, במודיעין עילית מצב החניות טיפ טיפה יותר טוב, בכל זאת לא גוש דן).
הסיבה לזה היא כנראה- מצב התח"צ שגם הוא נלעס פה עד תום, בתוספת לזה שמצב החניה יותר טוב- (זה רק מלראות את העיר אני מבינה, בבני ברק בלי להיות בעלת רכב אני רואה שאין חניות, במודיעין עילית הרחובות לא ברוחב של נתיב וחצי לשלושה נתיבים....), אם כן הפתרון יהיה לייעל את התח"צ כדי שאנשים יעדיפו להשתמש בה ולא ברכבים פרטיים, מה שיוריד את העומס בכביש.
גם התקציב וגם הביצוע של משרד התחבורה ,שאלה שאני מתכוונת ברצינות ממש- מי אמור להיות אחראי על הגישה לעיר. משרד התחבורה או אגף התחבורה בעיר?
תכל'ס במודיעין עילית לא חונים על מדרכות/ אדום לבן וכו'. בטח לא בכמויות של בני ברק. (בב"ב זה יותר חניות לא חוקיים מחוקיים)אני לא חושבת שזה נכון.
בבני ברק רוב החניות הן בחצרות הבנינים, או בקומה מינוס. במודיעין עילית יש חניות רק ברחובות.
הפקק מתחיל הרבה לפני היציאה לכיוון 446...לא נעים לצנן את הכעס.
אבל הצילום הזה לא ביציאה לכיוון 446.
זה כמובן לא נכון ולא כזה קשה לבדוק את זה -יחסית לבני ברק יש במודיעין עילית הרבה רכבים פרטיים.
הוא כן ביציאה לכיוון 446לא נעים לצנן את הכעס.
אבל הצילום הזה לא ביציאה לכיוון 446.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: