הכי זול לפתוח חשבון באינטראקטיב ברוקרסאני צריך לקבל באופן קבוע סכום כסף מלקוח בארה"ב
מה היא הדרך הנכונה והזולה ביותר?
סליקת אשראי עולה כ 5 אחוזים (1.5 סליקה 3.5 אחוז המרה
כי הוא לא מוכן לקחת את זה על עצמולמה שלא תחייב את הלקוח גם בעמלות ?
אם עדיין רלוונטי לך או לאחרים.אני צריך לקבל באופן קבוע סכום כסף מלקוח בארה"ב
מה היא הדרך הנכונה והזולה ביותר?
סליקת אשראי עולה כ 5 אחוזים (1.5 סליקה 3.5 אחוז המרה
וכמה עולה ההמרת מט"ח?אגב, כהמלצת @השקעות R הון , העברה דרך IB הינה הזולה ביותר, משמעותית.
המרת כספים ב-IB: העלות היא $2 לכל 100,000$, 2$ מינימום, מרווח שער בין-בנקאי (כ14 פיפס = $0.0014). (מתוך הפוסט).
לא הבנתי את השאלה. זו עלות ההמרה. אין עמלות נוספות.וכמה עולה ההמרת מט"ח?
אפשר לעשות את זה גם אם אין לי עסק?יש לי "מקס עסקים" (שזה חינמי לחלוטין למי שיש כרטיס אשראי של מקס), וחייבתי לקוח מחו"ל בכרטיס אשראי שלו, והורידו לי 0.5 אחוז בלבד.
לא שאלו אותי מספר עסק או משהו כזה כשנרשמתיאפשר לעשות את זה גם אם אין לי עסק?
אני לא עושה העברה לחשבון. פשוט ההכנסות ממקס עסקים מתקזזות בסוף החודש מההוצאות בכרטיס אשראי שלי של מקס, וכך זה יוצא לי בחינם לגמרי.אפשר גם לעשות משיכת מזומן מהכרטיס, וכך להיפטר מעמלת סליקה של ההעברה לבנק?
האם צריך לזה נייד לאפליקציה או שאפשר גם במחשב רגיל?יש לי "מקס עסקים" (שזה חינמי לחלוטין למי שיש כרטיס אשראי של מקס), וחייבתי לקוח מחו"ל בכרטיס אשראי שלו, והורידו לי 0.5 אחוז בלבד.
אגב, גם קיבלתי 300 ש"ח מתנה (עכשיו הם הורידו את מתנת ההצטרפות ל-100 ש"ח), כשהצטרפתי לשירות הזה בחינם!!!
MAX עצמאים – עצמאים או פרילנסרים? קבלת תשלום ללא הגבלה או עמלה – MAX לעצמאים
מקס עצמאים, קבלת תשלום מלקוחות ללא הגבלה וללא עמלה, והכסף שקיבלתם זמין לשימוש בכרטיס אשראי, אפליקציית התשלומים של מקס מצטרפים ומקבלים 100 ₪ מתנה, MAX עצמאיםbusinesslc.max.co.il
גם במחשב, מניסיוןהאם צריך לזה נייד לאפליקציה או שאפשר גם במחשב רגיל?
יתכן שנטפרי חוסמת את זה?גם במחשב, מניסיון
לא, יש לי נטפרייתכן שנטפרי חוסמת את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: