דרוש מידע העברת כספים חסויה

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יש לי אח של גיסי שרוצה להעביר לו מדי פעם כסף מעשרות < לצורך העניין אפשר לומר תורם קבוע שמחפש מישהו שיילמד לזכותו רבע שעה כל יום תענית דיבור או כל מיני רעיונות דומים> ואני מעביר להם תכסף <כאילו > ממנו

אבק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש לי אח של גיסי שרוצה להעביר לו מדי פעם כסף מעשרות < לצורך העניין אפשר לומר תורם קבוע שמחפש מישהו שיילמד לזכותו רבע שעה כל יום תענית דיבור או כל מיני רעיונות דומים> ואני מעביר להם תכסף <כאילו > ממנו
אחלה רעיון
אבל לא מתאים לאנשים חשדניים....

צביזון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ואם זה נעלם אין לך למי לפנות
וברוב הבנקים אי אפשר להפקיד מזומנים באל תור
נכון שאם זה נעלם אין למי לפנות, אבל למעלה מ-10 שנים שאני מפקיד כך כספים, ואף פעם זה לא נעלם.
ובניגוד למה שאתם כותבים, לא ידוע לי על בנק שאין כזו אפשרות, ואני מכיר כמה בנקים.
אבל מישהו העיר לעיל הערה צודקת, שלפעמים אנשים לא טוב להם שנכנס כסף לחשבון, כי הם מקבלים קצבאות או משום סיבה דומה. וצריך להיות בטוח לפני שעושים כזה דבר, שלא גורמים לההוא בעיה.

חסידיש פלוס

משתמש רשום
עיצוב גרפי
האם יש דרך כלשהי להעביר כסף לאדם מסויים, בלי שהוא ידע מי העביר לו?
או תחת שם בדוי כלשהוא?
תפתח חשבון בפייפאל תחת השם AAAA BBBB תחייב את כרטיס האשראי שלך בסכום הרלוונטי, ותגדיר בחשבון המזוכה את החשבון בנק של ההוא. כך הוא לא ידע לעולם מי המפקיד, וזו העברה בטוחה ב-100%. רק קח בחשבון שישנם עמלות. 3.4% + 1.2 ש"ח על כל עיסקה.

אבק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
נכון שאם זה נעלם אין למי לפנות, אבל למעלה מ-10 שנים שאני מפקיד כך כספים, ואף פעם זה לא נעלם.
ובניגוד למה שאתם כותבים, לא ידוע לי על בנק שאין כזו אפשרות, ואני מכיר כמה בנקים.
אבל מישהו העיר לעיל הערה צודקת, שלפעמים אנשים לא טוב להם שנכנס כסף לחשבון, כי הם מקבלים קצבאות או משום סיבה דומה. וצריך להיות בטוח לפני שעושים כזה דבר, שלא גורמים לההוא בעיה.
אם אני לא טועה בפועלים ולאומי אסור להפקיד מזומן באל תור

מרחבית

משתמש מקצוען
מאמינה שרוב האנשים לא מעוניינים שירמו אותם. לי היה מאוד אכפת אם היו מכניסים בתרמית כאילו זכיתי או משהו.
מזדהה גם אם מה שמלפפון כתבה. לקבל סכום שלא יודעים מהיכן הוא, מאוד מאוד מטריד.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מה הבעיה?
תמצאו איש שלישי שיגיד שיש לו תורם שרוצה להחזיק אותו
להפקיד לו כסף בלי שידע רק מעצבן ומלחיץ
ויגרום לו לפחד שזו טעות.

אפשר אולי לקנות תווי קניה של רשת ליד הבית שלו
ולתת לחבר/ראש כולל וכדו' ויעביר לו באיזו אמתלה.

ברוך יצחקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עוד יותר פשוט.
תשלח עם שליח מעטפה, שיגיד שביקשו ממנו להעביר, והוא לא יודע מי.
עדיף שלא יהיה מאנ"ש, כדי שלא יהיו אי נעימויות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה