אחלה רעיוןיש לי אח של גיסי שרוצה להעביר לו מדי פעם כסף מעשרות < לצורך העניין אפשר לומר תורם קבוע שמחפש מישהו שיילמד לזכותו רבע שעה כל יום תענית דיבור או כל מיני רעיונות דומים> ואני מעביר להם תכסף <כאילו > ממנו
זהירות.יש לי דרך אבל פרטים באישי...
כלומר זה לא משהו שיינתן לכל אחד
הכל בסדר... זה באמת היה מיועד רק לפרטיזהירות.
הודעה ראשונה....
נכון שאם זה נעלם אין למי לפנות, אבל למעלה מ-10 שנים שאני מפקיד כך כספים, ואף פעם זה לא נעלם.ואם זה נעלם אין לך למי לפנות
וברוב הבנקים אי אפשר להפקיד מזומנים באל תור
תפתח חשבון בפייפאל תחת השם AAAA BBBB תחייב את כרטיס האשראי שלך בסכום הרלוונטי, ותגדיר בחשבון המזוכה את החשבון בנק של ההוא. כך הוא לא ידע לעולם מי המפקיד, וזו העברה בטוחה ב-100%. רק קח בחשבון שישנם עמלות. 3.4% + 1.2 ש"ח על כל עיסקה.האם יש דרך כלשהי להעביר כסף לאדם מסויים, בלי שהוא ידע מי העביר לו?
או תחת שם בדוי כלשהוא?
Okהכל בסדר... זה באמת היה מיועד רק לפרטי
ואגב זו לא הודעה ראשונה
פשוט ההודעות באיש את רעהו לא נספרות
אם אני לא טועה בפועלים ולאומי אסור להפקיד מזומן באל תורנכון שאם זה נעלם אין למי לפנות, אבל למעלה מ-10 שנים שאני מפקיד כך כספים, ואף פעם זה לא נעלם.
ובניגוד למה שאתם כותבים, לא ידוע לי על בנק שאין כזו אפשרות, ואני מכיר כמה בנקים.
אבל מישהו העיר לעיל הערה צודקת, שלפעמים אנשים לא טוב להם שנכנס כסף לחשבון, כי הם מקבלים קצבאות או משום סיבה דומה. וצריך להיות בטוח לפני שעושים כזה דבר, שלא גורמים לההוא בעיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: