זה אמור ליפול בחריגים של בנק הפועלים.זה הבעיה.
זה לא לקוח.
האפלקצייה ביט משתמשת בחשבון בעל מספר מסוים.
ושם המעביר משתנה בהתאם למשתמש באפלקצייה שהעביר לחשבוני.
מעולם קודם לכן לא השתמשתי בשרות הזה.
ולאחרונה לקוח העביר לי בטעות גם באפלקצייה וגם לחשבון הבנק.
לאחר שאמרתי לו שאין ברשותי אפלקצייה הוא חשב שהכסף לא יעבור אבל אני הצלחתי להתקין איזו תוכנה שניתן לאשר דרכה העברות באפלקציה זו. (כמובן שהכל היה ללא תיאום ולא ידעתי שהוא העביר שוב בהעברה)
לאחר כמה ימים גילנו שהסכום עבר אלי פעמיים.
מייד החזרתי לו את את הסכום לחשבון שהופיע אצלי בהעברה.
אך התברר שזה החשבון של חברת ביט. ואין לי מושג איך להגיע אליהם...
תודה אנסה.זה אמור ליפול בחריגים של בנק הפועלים.
חברת ביט זה בנק הפועלים.
הלקוח שהעביר לך את הכסף שיפנה עם הפרטים לסניף שלו, הם כבר ידעו למצוא את החשבון.
עשיתי העברה בנקאית בטעות לסניף אחר בבנק פאגי לפני 10 ימים ורק עכשיו ראיתי את הטעות ,כעקרון מחר הכסף יגיע לחשבון חריג בבנק השני.
ואז הוא יחזור אליך ביום שישי. ברוב המקרים.
אלא אם כן יש בסניף שהעברת לשם אותו מספר חשבון. ואז יצטרכו לבקש מהם להחזיר את הכסף.
)אם את בפאגי או שהעברת לפאגי אני יכולה לעזור)
oritdahan2עשיתי העברה בנקאית בטעות לסניף אחר בבנק פאגי לפני 10 ימים ורק עכשיו ראיתי את הטעות ,
יש לך איך לעזור ?
תשלח פקס לסניף של פאגי שהעברת בטעות, עם האסמכתא של ההעברה, ותכתוב להם שבטוח שם בעל החשבון לא זהה.עשיתי העברה בנקאית בטעות לסניף אחר בבנק פאגי לפני 10 ימים ורק עכשיו ראיתי את הטעות ,
יש לך איך לעזור ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: