זה בטוח עבר?טעיתי!!!!!!!!!
הייתי צריכה להעביר סכום כסף, והעברתי למוטב אבל התבלבלתי במס' הסניף
העברה באינטרנט
אפשר לבטל?
כתוב שההוראה נקלטהזה בטוח עבר?
זה היה ב16:00 רק עכשיו קלטתיאם עשית את זה אחרי 18:30 בערב, זה מוגדר כפעולה נעשתה מחר מבחינת יום העסקים.
את צריכה להתקשר מחר לסניף/ למוקד שיבטלו לך את ההעברה
לא הבנתי....זה לא עבר לאף אחד או שזה הגיע ליעדו אין חשבונות מקבלים בכל סניף.
אפי' אין מספרי חשבון עוקבים בשביל שלא יווצרו טעויות
כעקרון מחר הכסף יגיע לחשבון חריג בבנק השני.כתוב שההוראה נקלטה
זה היה ב16:00 רק עכשיו קלטתי
כן, אני בפאגיכעקרון מחר הכסף יגיע לחשבון חריג בבנק השני.
ואז הוא יחזור אליך ביום שישי. ברוב המקרים.
אלא אם כן יש בסניף שהעברת לשם אותו מספר חשבון. ואז יצטרכו לבקש מהם להחזיר את הכסף.
)אם את בפאגי או שהעברת לפאגי אני יכולה לעזור)
קודם כל את הכסף לא הפסדת!!שואלת שוב, אם זה היה לפני 18:30
יבטלו לי???
יתכן כזה דבר??אלא אם כן יש בסניף שהעברת לשם אותו מספר חשבון. ואז יצטרכו לבקש מהם להחזיר את הכסף.
אני עובדת בפאגי.יתכן כזה דבר??
ואם הם לא יסכימו?
יתכן פאגי לא בנק רציני.בשום בנק רציני לא קיים כזה דבר
קיים בהחלט.בשום בנק רציני לא קיים כזה דבר
מעל 50 אלף יש דוח מיוחד שאם השם לא תואם אנחנו מחזירים אוטמטי את הכסף.היה פה בעבר אשכול שלם עם סיפור השגחה פרטית של העברה לבנק אחר *50,000 ש''ח*
והבנק אמר שרק אם זה שקיבל בטעות ירצה להחזיר. בהחלט הזוי...
הנה הסיפור בשני חלקיםהיה פה בעבר אשכול שלם עם סיפור השגחה פרטית של העברה לבנק אחר *50,000 ש''ח*
והבנק אמר שרק אם זה שקיבל בטעות ירצה להחזיר. בהחלט הזוי...
אז צר לי לאכזב את מספר הסיפור.הנה הסיפור בשני חלקים
החלק הראשון
והחלק השניעזרה - העברה בנקאית בטעות~סיפור הזוי~
קרוב משפחה עשה לי העברה בנקאית של כ- 50,000 ש"ח, מסר בטלפון את מספר הסניף ומספר החשבון אך בטעות () הוא בקש העברה עם אותו מספר סניף ומספר חשבון שלי אבל לבנק אחר... ו...זה עבר! יש בנאדם אי שם במדינה עם אותו מספר סניף וחשבון רק בבנק אחר, שנחת לו לפתע בחשבון 50 אל"ש, מבחינה סטטיסטית זה סיפור הזוי...www.prog.co.il
מידע שימושי - העברה בנקאית בטעות~סיפור הזוי~סוף מדהים!!!
כהמשך לסיפור ההזוי שהעלתי אתמול כאן (אם לא קראתם, מומלץ לקרוא אותו עד סופו ... בלי להקפיצו! ) https://www.prog.co.il/threads/%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A0%D7%A7%D7%90%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%99.557017/ יש המשך...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: