אף אחד???על מכון מונה מדיקל שמעתם?
אשמח לשמוע לטוב ולמוטב...
תודה
אף אחד???על מכון מונה מדיקל שמעתם?
אשמח לשמוע לטוב ולמוטב...
תודה
אני מכיר אני אוחז באמצה טיפול אחר מאוד מומלץ יחס ושרות מועלה מושלם מאוד אמיניםאף אחד???
להפך יש מכונים שמחזיקים כמה מכשירים כדי שאם אחרי כמה טיפולים עדיין אין תוצאות אז כנראה הגוף שלך מביג למכשיר אחר ואז מחליפים, עד שמוצאים את המכשיר שהכי מתאים לגוף.בדיוק סיימתי סדרה של טיפולים שלא ממש עזרה
אמרו לי שבעייתי להחליף מכשיר אחרי שכבר היית מטופלת
מישהי שמעה על זה משהו?
לי רלוונטי,יש לי המלצה ממש טובה על מכון בפ"ת
שירות מעולה, מכשיר מצויין ומחירים ממש טובים!
מי שרלונטי לה שתגיד...
יש את מאנו מדיקל מומלץ מאוד יש סניף בירושליםלי רלוונטי,
כמו שאמרתי למעלה אני מחפשת מקום טוב עם תוצאות ואחריות כי כבר סיימתי 10 טיפולים ויש התקדמות קטנה וחלקית
מי שיש לה המלצות- אשמח לשמוע
בכל מקום ההתקדמות היא יחסית איטית... ככה זה.... לכן חשוב טיפולים ללא הגבלהלי רלוונטי,
כמו שאמרתי למעלה אני מחפשת מקום טוב עם תוצאות ואחריות כי כבר סיימתי 10 טיפולים ויש התקדמות קטנה וחלקית
מי שיש לה המלצות- אשמח לשמוע
מטצרפת. שמעתי עליהם דברים ממש טובים.בכל מקום ההתקדמות היא יחסית איטית... ככה זה.... לכן חשוב טיפולים ללא הגבלה
המכון הוא "רונית לייזר"
039226662
ממליצה בחום
המחיר של קנדלה לא אמור להיות יקר יותר ... אני עובדת בקר לייזר ואין אצלנו דבר כזה בכלל ... מגוון המכשירים שאנו מחזיקים ומעבירים כל פעם מטופלים בין מכשירים זה רק כדי לתת מענה יותר נכון לפי סוג השיער . אגב חשוב לציין שקנדלה עובד טוב רק על בעלי גוון עור בהיר .ווקטוס וקנדלה הכי מקצועיים בשוק. קנדלה יותר יקר והכי טוב.
וקטוס מתאים לתחילת הטיפול-שערות יותר כהות ועבות וקנדלה תופס יותר על שערות דקות, טוב להמשך הטיפול.
אמריקן לייזר הרבה הרבה יותר יקר מקווין בי, קווין בי הכי זולים ששמעתי עד כה, אבל שמעתי עליהם ביקורת קצת...
אני בכל אופן מטופלת במכשיק קנדלה, עכשיו אני בטיפול ה14 ורק בטיפולים האחרונים שהעלו לי את העוצמות למקומות שאסור להם להעלות, אבל פשוט דרשתי, רק עכשיו אני מתחילה לראות תוצאות, אבל אני מאוד מרוצה, זה ממש יפה וחלק יש מקומות שכבר כמעט לגמרי לא גדל. במכשיר קנדלה המחיר יקר בהתאם, אבל לדעתי שווה את זה.
מה האזורים שלך כוללים בחבילה ? בכללי ניתן לעשות יד מלאה ולא רק 4\3 , אך יש לעשות תיאום ציפיות ברור לפני הליך זה . מדובר באזור הורמונלי , והתוצאות בהתאם .היי אשמח לקבל תגובה לשאלה שלי.
אם יש לי חב' של 4 אזורים זה כולל את כל הידיים (מהזרוע ומטה ולא מהמרפק ומטה)???
יש כאלה שבקשו אולי מהמכון ואישרו?
או שהם אמורים לתת לי את זה רק שהם לא עושים בתואנה שזה גורם לצמיחה במקומות אחרים בגוף -
אגב האם זה באמת נכון??
אשמח מאוד לשמוע אם ש נשים שבקשו מהמכון לעשות את כל היד ולא רק חצי.
תודה לכולם מראש!
איזה תוצאות?מה האזורים שלך כוללים בחבילה ? בכללי ניתן לעשות יד מלאה ולא רק 4\3 , אך יש לעשות תיאום ציפיות ברור לפני הליך זה . מדובר באזור הורמונלי , והתוצאות בהתאם .
?????????, והתוצאות בהתאם .
בבי קווין חב' של 4 אזורים כולל ידיים כוללת את כל הידהיי אשמח לקבל תגובה לשאלה שלי.
מנסיון?בבי קווין חב' של 4 אזורים כולל ידיים כוללת את כל היד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: