@aas אין לי אפשרות לפרטי..יש בבוכרים משהו שמוריד ב 5 ש"ח לנקודה זה סוג של גמ"ח
מכירה כמה שעשו אצלו וירד פלאים.
אם את רוצה תמספר תפני בפרטי
איכפת לך לומר לי כשאת פה ואכתוב את המייל שלי?
נערך לאחרונה ב:
@aas אין לי אפשרות לפרטי..יש בבוכרים משהו שמוריד ב 5 ש"ח לנקודה זה סוג של גמ"ח
מכירה כמה שעשו אצלו וירד פלאים.
אם את רוצה תמספר תפני בפרטי
באיזה שיטה?
כירוגי?
חותך בסכין וצורב.באיזה שיטה?
כירוגי?
למה צריך גם לחתוך וגם לצרוב?חותך בסכין וצורב.
למה צריך גם לחתוך וגם לצרוב?
ונשאר צלקת?אני לא רופאה, אך כך הוא עושה, הצריבה היא בשביל ל"סגור" את העור שלא ידמם
לי לא נשארה צלקת, חוץ מאחת, ממש בקטנה (לא בפנים) הוא הציע לי שיסדר את זהונשאר צלקת?
אשמח לשמוע, האם קיבלת המלצות על המרפאה הזו של כללית אסתטיקה? על השיטה, הרופאים וכו'?אני הסרתי 5 נקודות, 3 בפנים ו-2 בסנטר.
3 ממש בולטות וגדולות ועוד 2 קטנות.
הסרתי בשיטת צריבה, במכון רשמי של כללית אסתטיקה, עם רופא מומחה.
כל החמש עלו בסביבות 1800 ש"ח (לפי חישוב שמתחיל מהנקודה השנייה)
בשיטה הזו בשבוע הראשון צריך ללכת עם פלסטרים קטנטנים על הנקודות ומומלץ למרוח משחה, כי הנקודות שחרוות, כמין שרופות.
אחרי שבוע נופלת השכבה השחורה באופן טבעי, ונשארת צלקת אדומה שמתבהרת לאורך הזמן, עד כשנה.
כעת אני 8 חודשים אחרי. בפנים- נעלם כלא היה, בסנטר עוד נשארו מעט צלקות, הן היו הכי מסיביות, ואולי גם בגלל האזור.
בכל מקרה, גם בתקופה הראשונה של ההחלמה, כמובן שעם מייקאפ לא רואים כלום, מה שלא היה לפני בגלל המרקם של הנקודה.
פירטתי הרבה, מקווה שעזרתי
גם אני הייתי אצלו בקליניקה בנתניהאני הלכתי לד"ר רון טנצר ממכבי (לא יודעת אם היום מקבל, תבדקו) והייתי יותר ממרוצה! גם מחיר ביקור,
גם בלי צלקת (למעט אחת לא בפנים, הוא הציע לי לבוא והוא יסדר את זה) החלמה ממש מהירה של כמה ימים,
בקיצור מומלץ!
לא זוכרתכמה שילמת?
איך קיבלת הפניה? היה חשד בשומה או סתם כך?כור לי שלא יצא הרבה כי נשלחתי עם הפנייה מהקופה
לא זוכרתאיך קיבלת הפניה? היה חשד בשומה או סתם כך?
תודה!
כתבתי את כל מה שזכרוני נותן לי
מצאת כבר?אני מחפשת שנים המלצה על מישהו \ מישהי טובים
שמתחייבים להסרה ללא צלקות
מחפשת נשים שהורידו שומות \ נקודות חן בפנים דווקא ולא נשארה להם צלקת
לא משנה לי הסכום
עדין לא מצאתי אחד כזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: