הסרת נקודת חן בפנים - מי יודע?

6057

משתמש חדש
יש את שני
קוסמטיקאית מבעל הנס
ממש מקסימה ומקצועית
ולדעתי צריך ללכת לרופא עור לפני
לא מומלץ ללכת לקוסמטיקאי\ת, או כל מיני שיטות פיראטיות כי כשרופא עור או כירורג מורידים (גם אם הרופא עור אמר שהנקודה תקינה) הם שולחים חתיכה לבדיקה.

**Moko**

משתמש מקצוען
בלת"ק
אבל מהתייעצות עם רופאת עור מומחית המסקנה היא כזאת:
להסיר נקודת חן אצל מכון אסטתיקה זה לא בטיחותי מבחינה רפואית במידה והם לא שולחים את הנקודה לביופסיה על מנת לוודא שאין בה חלקים סרטניים. ברגע ששולחים לביופסיה ישנה אינדיקציה האם נדרש מעקב אחרי האיזור שהיה נגוע או לא, וברוב המכונים לא שולחים לבדיקה לכן זה יחסית מסוכן.
מצד שני להסיר נקודת חן אצל רופא או בית חולים- צריך בשביל זה הפנייה מרופא הדורש להסיר את הנקודה בצורה לא אסטתית וזאת משום שהיא מסוכנת ויש להסירה.

אבל ----
במידה ויש מכון רפואי שכן שולח לביופסיה , שווה לבדוק את זה אישית מולם

6057

משתמש חדש
ציטוט-זה לא בטיחותי מבחינה רפואית ,הם לא שולחים את הנקודה לביופסיה על מנת לוודא שאין בה חלקים סרטניים. ברגע ששולחים לביופסיה ישנה אינדיקציה האם נדרש מעקב אחרי האזור שהיה נגוע או לא, וברוב המכונים לא שולחים לבדיקה לכן זה יחסית מסוכן.
בלת"ק
אבל מהתייעצות עם רופאת עור מומחית המסקנה היא כזאת:
להסיר נקודת חן אצל מכון אסטתיקה זה לא בטיחותי מבחינה רפואית במידה והם לא שולחים את הנקודה לביופסיה על מנת לוודא שאין בה חלקים סרטניים. ברגע ששולחים לביופסיה ישנה אינדיקציה האם נדרש מעקב אחרי האיזור שהיה נגוע או לא, וברוב המכונים לא שולחים לבדיקה לכן זה יחסית מסוכן.
מצד שני להסיר נקודת חן אצל רופא או בית חולים- צריך בשביל זה הפנייה מרופא הדורש להסיר את הנקודה בצורה לא אסטתית וזאת משום שהיא מסוכנת ויש להסירה.

אבל ----
במידה ויש מכון רפואי שכן שולח לביופסיה , שווה לבדוק את זה אישית מולם
יש הרבה רופאים וכירורגים מקופ"ח שיש להם מכונים פרטיים- והם מסירים ושולחים לבדיקה- בלי הפניה-אבל אין השתתפות של הקופ"ח.

tamor

משתמש חדש
אני הסרתי אצל איזה כירוג בשערי העיר בירושלים (קיבל ממאוחדת) שכחתי את שמו (אני יכולה לברר לך)
הוא המליץ לי למרוח שמן נבט חיטה, אי לי זכר לנקודה...
אשמח לדעת אצל איזה רופא

tamor

משתמש חדש
אשמח לשמוע נץהמלצות על רופאים פלסטיקים מומלצים מנסיון וכן על רופאים שמסירים בחזרה מנסיון עם ביטוח של קופח וגם פרטי ,יעזור לי מאד

6057

משתמש חדש
אשמח לשמוע נץהמלצות על רופאים פלסטיקים מומלצים מנסיון וכן על רופאים שמסירים בחזרה מנסיון עם ביטוח של קופח וגם פרטי ,יעזור לי מאד

יש כאן הרבה רופאים וכתוב עם איזה ביטוחים הם עובדים.

ברית

משתמש רשום
בלת''ק
אין על המרפאה של ד''ר זמיר טיפול חלומי וקל.
אך כדאי לאבחן לפני כן אצל רופא עור שאכן מדובר רק בנקודה אסטטית בלבד ולא מעבר...

Ashira Shir

משתמש חדש
הייתי הבוקר אצל רופא עור
הזהיר באזהרות חמורות שכל ההסרות למינהן אצל קומסטיקאיות הן עלולות לסכן חיים ממש!
ניתן להסיר רק אצל רופאים למשל בכללית אסטתיקה וכד׳
אני נבהלתי מדבריו, אמר דברים מזעזעים שעלולים לקרות מהסרה ככ רשלנית ולא מבוקרת.
קחו לתשומת ליבכן.

tamor

משתמש חדש
אשמח ממש להמלצות/דיס בפרטי או פנלרופאים כירורגים מנסיון בלבד!!

מחוץ למסגרת

משתמש רשום
אז ככה...
היו לי נקודות חן חן בפנים בגדלים שונים. הלכתי לרופא עור שיאבחן אןתם לפני שאני מוציאה. הוא הסתכל עליהם עם זכוכית מגדלת ואמר שהם ניראים לו בסדר בצורה ובגודל ואפשר להוציא אותם. הוא המליץ על לייזר אך לאחר בדיקה וברור הבנתי שזה כואב ולא נעים.
הלכתי לדר' זמיר הוא הוציא לי אותם בפעולה פשוטה. יש לציין שצריך לבוא אליו מס' פעמים אבל התוצאה נהדרת וזה לא כואב. (הכתבות שיצאו נגדו היו על כך שהוא מוציא נקודות ללא איבחון אם זה סרטני. כששאלתי אותו על כך הוא ענה שאחרי כל כך הרבה שנים של ניסיון הוא יודע לזהות אם הנקודה/שומה סרטני)
אז לשיקולכן......

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה