התחבורה אינה נוחה כ"כ משום שרוב הקווים מגיעים רק למסוף ולא לתוך הביה|ח עצמו מה שמצריך כמה קווים או הליכה רגליתשל כעשר דקות
הבנתי.
אני הייתי צריכה רק את הלב שזה ממש בכניסה
כנראה שלכן לא הבנתי עד כמה קשה להתנהל בתח"צ
התחבורה אינה נוחה כ"כ משום שרוב הקווים מגיעים רק למסוף ולא לתוך הביה|ח עצמו מה שמצריך כמה קווים או הליכה רגליתשל כעשר דקות
נ
אבל באופן כללי כדאי לדעת, שיש קו אוטובוס מבני ברק לתל השומר שהוא מאוד נוח. מאז שיש את הקו הזה, לי אישית היה תמיד יותר נוח, יעיל, פשוט, באוטובוס. ולא הבנתי למה אין מספיק אנשים שמודעים לקו הנפלא הזה שמייתר קצת את הצורך הדחוף ב'אתה עמדי'.
האוטובוס נוסע לאורך השומר מכיוון ז'בוטינסקי עד רבי עקיבא, רבי עקיבא עד הרב שך, הוא נכנס לרב שך ויוצא מקוטלר שוב לרבי עקיבא, מסתובב בירושלים נוסע עד העיריה, משם מסתובב באהרונסון לכיוון יהודה הנשיא, בן זכאי, דסלר, חזו"א עד לכיוון ביה"ח, ומשם ממשיך לתל השומר.
אלו שבמסלול הזה עדיין לא נהנים, וחסר להם 'אתה עמדי', זה בעיקר תושבי שיכון ויז'ניץ ומשכנות, שהאוטובוס לא עובר בקרבתם, ו'אתה עמדי' עבר.
אבל בגדול לתושבי דסלר חזו"א, הקו הוא לא פחות טוב מההסעות של אתה עמדי.
תגובה לא במקום
לא ביקשו ממך עזרה להגעה לתל השומר.
מבקשים פה תרומה.
תודה על התגובה החמה ..ואם להודות לאתה עמדי
ואם סיום צום......
אי אפשר לא להיזכר ב"סעודת שלמה" של מוצאי צום בבית כנסת...
אוכל חם וקר חלבי ופרווה כיד המלך ומכל הלב
סיפרה לי מישהי שהגיעה עמעט מאולפת לבית החולים (לא בסוף צום..) הרב זולדן מיד ניגש אליה להציע משהו להחיות את הנפש
היא אמרה לו שאסור לה קמח לבן וסוכר
מייד פתח את תיבת אוצרותיו והוציא קרקרים מתאימים ועוד מאכלים שתוכל גם היא לקבל מה שמותר לה
אין אנחנו מפסיקים להודות!!!!
יש חברה אחרת שעושה את ההסעות באותם שעות/מסלוליםאיפה אתם @אתה עמדי ?
חזרתם אל בית החולים בכוחות מתוגברים?
יש חברה אחרת שעושה את ההסעות באותם שעות/מסלולים
לא זוכרת שת שמם
אולי משהו כמו "חסדי יהודית"
תודה רבה.קראו לו אברמי זולדן נראה לי היה גר באלעד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: