הסעות אתה עמדי לתל השומר

גיטי ל.

משתמש מקצוען
אפשר לכתוב שלט בטנדר ״החוק אוסר לקבוע תשלום אבל...״
זה מה שהם עשו,
היה בכל נסיעה כרוז שהנסיעה בהתנדבות אבל אי אפשר ללא התרומה של הנוסעים.......
ומי שרצה הכניס ומי שלא לא ... והכניסו עשרות אגורות וחצאי שקלים שזו אמנם תרומה אבל לעג לרש על התמורה
העזרה של אתה עמדי היא לא בחיסכון תשלום אלא בהנגשה של הבית חולים לתושבי בני ברק והסביבה
כך שזה ממש מצחיק לא לשלם ולקחת גם את העזרה בנסיעה וגם לחסוך בכסף.
זכור לי שבאחד הפעמים חיכיתי לאוטובוס, אשה אחת שהגיע לבקר את אמה, הגיע ללא ארנק ולא היה לה כסף. ההסעה של אתה עמדי עברה דקה לפני שהגיע לתחנה והיא פספסה אותה.
למזלה הגרוע, לא היה לה איך לצאת מהמקום גם לא ע"י אוטובוסים בדרך ארוכה יותר.
עד כדי כך אנשים הסתמכו על החסד הגדול של אתה עמדי!!!!!

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זה מה שהם עשו,
היה בכל נסיעה כרוז שהנסיעה בהתנדבות אבל אי אפשר ללא התרומה של הנוסעים.......
ומי שרצה הכניס ומי שלא לא ... והכניסו עשרות אגורות וחצאי שקלים שזו אמנם תרומה אבל לעג לרש על התמורה
בסדר, הם לא טרחו ליידע את הציבור כמה לשלם...
וזה מה שהם צריכים לעשות.

גיטי ל.

משתמש מקצוען
בסדר, הם לא טרחו ליידע את הציבור כמה לשלם...
וזה מה שהם צריכים לעשות.
אף אחד לא חושב שנסיעה עולה חצי שקל.....
ואם נותנים צדקה, אפשר להדר ולתת עוד כמה שקלים. לא אגד מרוויח מזה
אבל אני לא דנה אף אחד, אולי יש אנשים שבאמת אין להם ולכן לא נתנו:(

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
אכן זכיתם לעשות חסד גדול מאד, והשם יעזור שתזכו גם להמשיך איתו.

מותר גם לבקש משהו? ביום שתחזירו את הקו, מאד יעזור לציבור הנוסעים הלא קבועים ב"ה אם תסמנו בבית החולים בצורה ברורה את תחנותיו, כי קשה לדעת אחרת (ליד, באזור, וכדו'), וכבר קרה לי סיפור לא נחמד בכלל בעקבות זה.

תזכו למצוות!

בא יבוא

משתמש מקצוען
אולי יש אנשים שבאמת אין להם ולכן לא נתנו:(
גישה בריאה, תמיד.

ומי שמרבה ליסוע לתל השומר ובביתו אדם חולה ל"ע, בהחלט יזדהה עם האימרה הזאת. יתכן שהאישה שניסתה לחזור לבני ברק ולא היה שקל בידה - לא היה לה גם שקל אחד בבנק כדי למשוך מהכספומט.

ארזים1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אי אפשר לכמת במילים את החסד הענק שלכם, בצמתים הכי לא קלים של החיים קרן של אור והקלה, אני רק יכולה לומר שעכשיו, שמישהו קרוב לי מאושפז שם ושמענו שאין 'אתה עמדי', כל המשפחה מסביב הרגישה שמעבר לקושי הקונקרטי נוספו עוד כמה קילוגרמים לסחוב, הכל נהיה הרבה יותר מסובך ומורכב.
מקווה שבע"ה תוכלו לחזור לפעילות כתמיד.

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
גישה בריאה, תמיד.

ומי שמרבה ליסוע לתל השומר ובביתו אדם חולה ל"ע, בהחלט יזדהה עם האימרה הזאת. יתכן שהאישה שניסתה לחזור לבני ברק ולא היה שקל בידה - לא היה לה גם שקל אחד בבנק כדי למשוך מהכספומט.

בתקופה שהשתמשנו בקביעות בהסעות הללו - שמנו אחת לתקופה סכום גבוה... לא תמיד יש מטבעות זמינים בארנק.

לא אני

משתמש סופר מקצוען
אף אחד לא חושב שנסיעה עולה חצי שקל.....
ואם נותנים צדקה, אפשר להדר ולתת עוד כמה שקלים. לא אגד מרוויח מזה
אבל אני לא דנה אף אחד, אולי יש אנשים שבאמת אין להם ולכן לא נתנו:(
תראו כמה שאי אפשר לדון,
הייתי נוסעת להיות עם ילדים חולים בבית חולים, ומי שהפנתה אותי למקרים הבעייתיים, אמרה לי שיש הסעה ברחוב... בשעה... של "אתה עימדי" - עד שנפתח האשכול הזה הייתי בטוחה שיש הסכם חשאי בין ארגונים שונים לסייע לחולים, ויותר מכך: שיערתי שהרבה מן הנוסעים הינם - מתנדבים...

אתה עמדי

משתמש רשום
תראו כמה שאי אפשר לדון,
הייתי נוסעת להיות עם ילדים חולים בבית חולים, ומי שהפנתה אותי למקרים הבעייתיים, אמרה לי שיש הסעה ברחוב... בשעה... של "אתה עימדי" - עד שנפתח האשכול הזה הייתי בטוחה שיש הסכם חשאי בין ארגונים שונים לסייע לחולים, ויותר מכך: שיערתי שהרבה מן הנוסעים הינם - מתנדבים...
העלית חיוך על פנינו ..
שמחים לראות את הפרגון והמילים החמות ממגוון האנשים שנעזרו בנו .

שוקולד חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נסעתי כמה פעמים ב'אתה עמדי', שלא נדע מצרות. הם היו המלאכים הנכונים במקום הנכון.
זה היה חסד עצום.
ובוודאי שחשוב מאוד לעזור שזה יחזור, לתועלת הרבים.
כמו כן, אין ערוך לפעילות העצומה שהם עושים בתוככי ביה"ח, עם האוכל ובעיקר הלב הרחב. מלאכים של ממש. שיהיו רק בשמחות אצל כולם.

אבל באופן כללי כדאי לדעת, שיש קו אוטובוס מבני ברק לתל השומר שהוא מאוד נוח. מאז שיש את הקו הזה, לי אישית היה תמיד יותר נוח, יעיל, פשוט, באוטובוס. ולא הבנתי למה אין מספיק אנשים שמודעים לקו הנפלא הזה שמייתר קצת את הצורך הדחוף ב'אתה עמדי'.

האוטובוס נוסע לאורך השומר מכיוון ז'בוטינסקי עד רבי עקיבא, רבי עקיבא עד הרב שך, הוא נכנס לרב שך ויוצא מקוטלר שוב לרבי עקיבא, מסתובב בירושלים נוסע עד העיריה, משם מסתובב באהרונסון לכיוון יהודה הנשיא, בן זכאי, דסלר, חזו"א עד לכיוון ביה"ח, ומשם ממשיך לתל השומר.

אלו שבמסלול הזה עדיין לא נהנים, וחסר להם 'אתה עמדי', זה בעיקר תושבי שיכון ויז'ניץ ומשכנות, שהאוטובוס לא עובר בקרבתם, ו'אתה עמדי' עבר.
אבל בגדול לתושבי דסלר חזו"א, הקו הוא לא פחות טוב מההסעות של אתה עמדי.
מה מספר הקו

הדודה מלכי

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מנצלת את הבמה להודות תודה ענקית לארגון המדהים הזה!!
אלפי זכויות!
נעזרנו רבות בנסיעות לתל השומר והכל כ"כ בשקט ובפשטות, בטבעיות ובנועם.
תמיד השתדלנו לתרום לפחות לכיסוי הנסיעה.
אני רוצה להביא פה צד אחר שיש כאלו שאולי לא חשבו עליו וכתבו בטבעיות שכל נוסע ישלם - בשביל זה זה ארגון חסד ולא אוטובוס.
משפחה שנאבקת גם כך לסגור את החודש ועכשיו אם מישהו מאושפז ומטבע הדברים יש הוצאות כפולות, והם נוסעים יום יום כמה פעמים הלוך וחזור ולא רק אדם אחד - מאיפה יתחילו לשלם על כל נסיעה?! אז גיסי -כשהיינו במצב הזה- פשוט התנדב להסיע את ההסעה מתי שיכל. וכמובן שמי שיכול שיתרום כפי יכולתו. רק רציתי להביא את הצד השני, שתבינו.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
בלי קשר ל"אתה עימדי" שבאמת עושים עבודת קודש נפלאה
וזו עזרה שאי אפשר לתאר למי שמאושפז ובמיוחד אם מדובר בתקופה ארוכה...

בנוגע לדיון שהתפתח על אלו שמשלמים ועל אלו שלא-
יש הרבה אנשים שבטוחים (אני לא כותבת היו, כי עד עכשיו הם בטוחים)
שההסעה היא חסד בזה שהיא חינם. ולא בהנגשה של ביה"ח לב"ב.
מי שהתנסה פעם יודע עד כמה עלות הנסיעות גבוהה
אני לא מדברת על נסיעה באופן ח"פ אלא על נסיעה יומיומית 3 או ארבע פעמים ביום...
(אני אישית פשוט קניתי כרטיס חופשי שבועי ונסעתי בתח"צ
זה לא הגיוני לשלם .5.9 ש"ח על כל נסיעה.)

כי אם מדובר רק על ההנגשה של תה"ש לב"ב
נראה לי שרוב העיר מכוסה עם קווי אוטובוס למקום.
לאזור זכרון מאיר וחזו"א יש את קו 134
או לצאת לציר גהה- ז'בוטינסקי משם יש תחבורה מאוד נוחה.

זושא כץ

משתמש מקצוען
גם אני רוצה לומר תודה לארגון הענק הזה
מי שיודע מה זה "אוכל של בית חולים" בשבת יודע להעריך את ה"לימונעדע" של אתה עמדי:D
לראות את ר' אברומי באמצע החלוקה של האוכל, עוצר לרגע, מבקש מבחור צעיר שיקח 2 שקיות (!, רק לסעודה אחת!) וילך איתה למחלקת נשים שיש שם אישה ובעל שלא יכולים להגיע.
להגיע באמבולנס למיון באמצע שבת, ואחרי שעתיים משתחררים ואין מה לעשות ואז אחד הבחורים החברהמנים שם מוציא לך אוכל בכמות ובאיכות כפולה ממה שנשאר על הבלעך' בבית.
זה חסד שאין כמוהו.
לראות את ארוחות הבוקר שהיו בבית הכנסת הישן עם כל סוגי הגבינות.לכל מאן דבעי.
לראות את ר' אברומי פותח את ארון הממתקים מול איזה ילד מיוסר ואומר לו מה אתה רוצה?- וכשהוא מתבלבל ושותק, אז הוא דוחף לו מכל הבא ליד.

אולי חשבנו פעם שאת הכל יש תורם שנותן, וכו'
מישהו צריך להסביר לציבור שצריך את ה5 שקל שלנו בנסיעה,
ואם קיבלת ארוחת בוקר חינם, תחשוב רגע, שאם היית עכשיו במעייני הישועה היית נפרד מ15 ש"ח בעבור טוסט וכד' , למה שלא תיתן חצי מזה בקופה של אתה עמדי.

אני הייתי הולך על משהו בסגנון "שכוייח, שתיקפת" כמו הפרסומות של אגד.
אתה עמדי, מאז ולתמיד!

אתה עמדי

משתמש רשום
גם אני רוצה לומר תודה לארגון הענק הזה
מי שיודע מה זה "אוכל של בית חולים" בשבת יודע להעריך את ה"לימונעדע" של אתה עמדי:D
לראות את ר' אברומי באמצע החלוקה של האוכל, עוצר לרגע, מבקש מבחור צעיר שיקח 2 שקיות (!, רק לסעודה אחת!) וילך איתה למחלקת נשים שיש שם אישה ובעל שלא יכולים להגיע.
להגיע באמבולנס למיון באמצע שבת, ואחרי שעתיים משתחררים ואין מה לעשות ואז אחד הבחורים החברהמנים שם מוציא לך אוכל בכמות ובאיכות כפולה ממה שנשאר על הבלעך' בבית.
זה חסד שאין כמוהו.
לראות את ארוחות הבוקר שהיו בבית הכנסת הישן עם כל סוגי הגבינות.לכל מאן דבעי.
לראות את ר' אברומי פותח את ארון הממתקים מול איזה ילד מיוסר ואומר לו מה אתה רוצה?- וכשהוא מתבלבל ושותק, אז הוא דוחף לו מכל הבא ליד.

אולי חשבנו פעם שאת הכל יש תורם שנותן, וכו'
מישהו צריך להסביר לציבור שצריך את ה5 שקל שלנו בנסיעה,
ואם קיבלת ארוחת בוקר חינם, תחשוב רגע, שאם היית עכשיו במעייני הישועה היית נפרד מ15 ש"ח בעבור טוסט וכד' , למה שלא תיתן חצי מזה בקופה של אתה עמדי.

אני הייתי הולך על משהו בסגנון "שכוייח, שתיקפת" כמו הפרסומות של אגד.
אתה עמדי, מאז ולתמיד!
תודה ר' זושא .. חיממת לנו את הלב עם התגובה שלך שנותנת לנו כוח להמשיך בפעילות שלנו.

שוקולד חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בלי קשר ל"אתה עימדי" שבאמת עושים עבודת קודש נפלאה
וזו עזרה שאי אפשר לתאר למי שמאושפז ובמיוחד אם מדובר בתקופה ארוכה...

בנוגע לדיון שהתפתח על אלו שמשלמים ועל אלו שלא-
יש הרבה אנשים שבטוחים (אני לא כותבת היו, כי עד עכשיו הם בטוחים)
שההסעה היא חסד בזה שהיא חינם. ולא בהנגשה של ביה"ח לב"ב.
מי שהתנסה פעם יודע עד כמה עלות הנסיעות גבוהה
אני לא מדברת על נסיעה באופן ח"פ אלא על נסיעה יומיומית 3 או ארבע פעמים ביום...
(אני אישית פשוט קניתי כרטיס חופשי שבועי ונסעתי בתח"צ
זה לא הגיוני לשלם .5.9 ש"ח על כל נסיעה.)

כי אם מדובר רק על ההנגשה של תה"ש לב"ב
נראה לי שרוב העיר מכוסה עם קווי אוטובוס למקום.
לאזור זכרון מאיר וחזו"א יש את קו 134
או לצאת לציר גהה- ז'בוטינסקי משם יש תחבורה מאוד נוחה.
התחבורה אינה נוחה כ"כ משום שרוב הקווים מגיעים רק למסוף ולא לתוך הביה|ח עצמו מה שמצריך כמה קווים או הליכה רגליתשל כעשר דקות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה