מ8:00 עד 15:00 זה לא מותאם לציבור החרדי?דבר ראשון לא, אלא מ 8:00 עד 15:00
דבר שני ע"פ ההסכם יהיה אופק חדש 'שמותאם לציבור החרדי'
מה זה אומר בדיוק? נחכה ונראה
מ8:00 עד 15:00 זה לא מותאם לציבור החרדי?דבר ראשון לא, אלא מ 8:00 עד 15:00
דבר שני ע"פ ההסכם יהיה אופק חדש 'שמותאם לציבור החרדי'
מה זה אומר בדיוק? נחכה ונראה
בשיחתי שבוע שעבר עם המזכירה שאלתי אותה את זה והיא ענתה לי שרק עכשיו הם שלחו לבתי ספר את הטפסים המעודכנים לנסיעות לפי דרך שווהמה עם דמי הנסיעות שעדיין לא עודכנו בתלושי השכר, שבמקום 76 ש"ח במ"ע ישלמו 225 כמו שעולה היום בפועל?
אכן נכנס היוםדיברתי היום עם המזכירה בחינוך העצמאי והיא אמרה לי שזה יכנס חודש הבא רטרו מתחילת שנה"ל מדובר על 500 ש"ח לחודש למשרה מלאה כך שבחינוה"ע שיש רק 90 אחוז יכנס 450 וזה יהיה מעכשיו תוספת קבועה כל חודש
אז יש תשובה לשאלה שפתחה את האשכול....אכן נכנס היום
לא רק זה אלא גם מתי ישוו את השכר לשכר המורות במגזר הכללי?אז יש תשובה לשאלה שפתחה את האשכול....
כעת השאלה מה השלב הבא, מתי יכנסו לאופק חדש ובאיזה תנאים.
להיכנס לאופק חדש זה בעצם להשוות את השכר למגזר הכללילא רק זה אלא גם מתי ישוו את השכר לשכר המורות במגזר הכללי?
מוזראגב בתכלס זה לא השפיע לי כי זה הוריד מהתוספת מינימום
אולי עלו סעיפים שנגזרים כאחוזים מהשכר כמו גמולי השתלמות וגמול חינוך. העלייה ברכיבים האלו באמת באה על חשבון ההשלמה למינימום, אבל התוספת 2022 עצמה לא אמורה להוריד את ההשלמה למינימוםראיתי בתלוש שחוץ מהתוספת 2022 ישנם עוד סעיפים שעלו האם זה עולה כל שנה או שזה גם קשור להסכם?
אגב בתכלס זה לא השפיע לי כי זה הוריד מהתוספת מינימום
כןמוסדות המוכש"ר גם קיבלו את התוספת?
מוזר
זה לא אמור להוריד מהמינימום אולי זה הוריד ממשהו אחר?
לי גם יש השלמה למינימום וקיבלתי הכל
זה גם כתוב מפורש בחוזר בסעיף 1.4
אכן כן אלו הסעיפים שנוספו ועל זה התכוונתי שהסעיפים הנוספים באו על חשבון ההשלמה למינימוםאולי עלו סעיפים שנגזרים כאחוזים מהשכר כמו גמולי השתלמות וגמול חינוך. העלייה ברכיבים האלו באמת באה על חשבון ההשלמה למינימום, אבל התוספת 2022 עצמה לא אמורה להוריד את ההשלמה למינימום
איפה שומעים שמדברים על גננות?משום מה לא שומעים את הנציגים החרדים מדברים על אופק חדש למורים , על אופק חדש לגננות מדברים אך על המורים והמורות שום נציג ציבור לא מדבר על אף שזו היתה הבטחה מפורשת של כל הנציגים החרדים שזה הדבר הראשון שידרשו בממשלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: